Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Två formstarka lag, främst i offensiv riktning

  • Real Betis har nätat i sexton av de sjutton senaste

  • Levante har nätat i 21 av de 22 senaste

  • Senast lagen möttes slutade matchen 4-3 (!) till Levante

Förlust i derbyt

Real Betis har stått för ett fantastiskt 2021 såhär långt, men i sin senaste match åkte man på förlust mot stadsrivalerna Sevilla. En knapp sådan, men samtidigt tunga poäng tappade i jakten på europaplats – och matchen mot Levante lär inte bli enkel heller. Senast lagen möttes bjöds vi på en otrolig match som Levante till slut gick segrande ur med siffrorna 4-3 och dessförinnan vann Levante med 4-2. Revanschsuget Betis här alltså – hade knappast förvånat om man gick segrande med tanke på hur man sett ut på sistone.

Betis har spelat upp sig rejält under 2021, där man gått från klarhet till klarhet och klättrat rejält i tabellen. Offensivt har man sett betydligt bättre ut och derbyförlusten mot Sevilla var faktiskt första gången under det nya året då Betis inte lyckades hitta nätet. Innan dess hade man gjort mål i sjutton raka.

Båda lagen gör mål!

Likt Betis har även Levante klättrat en hel del i tabellen på senaste tiden. Man spelar riktigt attraktiv fotboll och de senaste månaderna har man dessutom fått fin utdelning. Man har besegrat såväl Real Madrid som Atlético Madrid, gått starkt i cupen och hoppat upp på en niondeplats i tabellen. Roger Marti har spelat en central roll i lagets offensiv under säsongen med sina elva mål – en spelare som nätade mot Betis senast och som såg till att laget hämtade tre poäng mot Valencia nu senast. Helt klart en spelare Betis får akta sig för.

Levante har även ett riktigt fint facit på målfronten där man nätat i 21 av de 22 senaste matcherna.

Här är det som upplagt för målfest mellan två lag som ser vassa ut i offensiven och som dessutom tenderar att spela svängig, fartfylld fotboll när man stöter på varandra. Båda lagen gör mål klickas till fina 1.66!

Speltips.se ger tipset:

båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/3 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.