Axel Olsson|18 maj, 2024, 12:12

Jag väljer att spela på båda lagen gör mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Man City tar hem ligatiteln om de vinner detta mötet.

  • Man City har en otrolig form. De har kört över samtligt motstånd den senaste månaden.

  • West Ham har inget att förlora. De har vasst omställningsspel som inte ska underskattas.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Titeln är nära

Manchester City är en match ifrån ytterligare en ligatitel. Peps gäng fortsätter att skörda framgångar och det mesta talar för att det blir Man City som lyfter årets ligapokal. Om de vinner söndagens möte är titeln säkrad, men om de tappar poäng kan det bli en rejäl rysare, då Arsenal endast befinner sig två poäng bakom. I den formen som Man City är i, har vi dock svårt att se dem tappa ledningen.

De har kört över samtligt motstånd under den senaste månaden och varit vassa i bägge ändarna av planen. De har åtta raka segrar i ligaspelet och det ser bra ut på skadefronten också. Det är endast målvakten Ederson som missar detta mötet, men ersättaren Ortega blev en stor matchhjälte i senaste matchen mot Tottenham. Det är en väldigt skicklig målvakt och därmed tror vi inte att det bytet kommer att påverka nånting.Hemmalaget förväntas dominera den här matchen fullständigt, dock ska inte gästernas omställningsspel underskattas allt för mycket.

Kan nyttja omställningsspelet

Sett till att West Ham inte har nånting att förlora i detta mötet, samt att de har visat upp ett fint omställningsspel, gör att vi tittar mot BLGM-spelet. Vi tror att gästerna kan skapa en böljande matchbild på Etihad Stadium, särskilt med deras kvicka offensiv. Moyes gäng kommer senast ifrån en 3-1 seger mot Luton Town där framförallt anfallsspelet var suveränt.

De skapade massvis med chanser framåt och vi vet att det här laget har en hög höjd, när de väl får spelet att stämma. Men som vi sett tidigare under säsongen har de svårt att prestera på en jämn nivå. Det är svårt att veta vilket typ av West Ham som kliver ut på planen denna söndag. Det vi kan konstatera är dock att Bowen, Kudus och Paqueta är tre kvalitetsspelare och därmed ska vi inte räkna bort West Ham helt och hållet. Vi tror att det blir väldigt tufft att ta poäng i detta mötet, men anser att de har en bra chans att hitta nätet under söndagen.

fotboll, Premier League
|
units: 3/5 - spelstopp: 17:00
Manchester City - West Ham
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.