Marcus Råsberg|18 juni, 2024, 14:58

Jag väljer att spela på Florida ML i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Florida vill avgöra framför hemmafansen

  • Florida är revanschsugna efter kollapsen senast

  • Florida har vunnit fyra raka hemmamatcher och båda mot Edmonton i serien

  • Edmonton har förlorat tre av sina fyra senaste bortamatcher

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Revanschsugna

Edmonton tog hem en övertygande seger i det senaste mötet mellan lagen när de vann med hela 8-1 framför sina hemmafans i Rodgers Place. Efter att ha förlorat tre raka matcher lyckades Oilers äntligen ta hem en vinst i finalserien. Det står nu 3-1 i matcher och även om Oilers dominerade senast så har Florida fortsatt två matchbollar och är fortfarande klara favoriter att ta hem den slutgiltiga titeln.

Allt stämde för Edmonton senast. De fick stöd från hemmafansen, Stuart Skinner levererade i kassen, bottom six var med i målprotokollet och givetvis fortsatte Connor McDavid att leverera. Det var inget snack om vem som var det bättre laget i den matchen och Florida hade ingenting att säga till om och Bobrovsky blev dessutom utbytt efter att han släppt in 5 mål en bit in i den andra perioden. Florida är nu tillbaka på hemmaplan och de har återigen matchboll och om de använder förra matchen som tändvätska så har de goda chanser att stänga serien inatt och ta hem titeln som det bästa laget i hela NHL den här säsongen.

Starka i Forth Lauderdale

Florida har gått start på hemmaplan under slutspelet. De har vunnit fyra raka matcher i Forth Lauderdale och dessutom har de vunnit båda matcherna i serien mot Edmonton. Första matchen med 3-0 och den andra med 4-1. Oilers har alltså endast lyckats göra ett mål på 120 minuter i Florida i slutspelet än så länge. Även om den fjärde vinsten alltid är den svåraste i en matchserie så talar detta talar till hemmalagets klara fördel.

Samtidigt som Florida övertygat på hemmaplan så har Edmonton blandat och gett på bortaplan. De har, som sagt, förlorat båda matcherna mot Florida på bortaplan och de har dessutom förlorat tre av sina fyra senaste bortamatcher. Hoppet har säkerligen gått upp för Edmonton men mycket talar för att det avgörs inatt. Stanley Cup-pokalen är på plats i Forth Lauderdale natten till onsdag och jag tror att Barkov får lyfta den för första gången i kArriären. Jag väljer därför att placera Florida Money Line hos Comeon inför mötet.

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.