Den tidiga Premier League matchen denna söndag är mellan Burnley och Watford. Här förväntas ingen målfest och det enbart på grund av att Burnley är ett utav lagen som spelar denna match.

Match: Burnley – Watford (Premier League) | Speltips: X2 | Odds: @1.61 | Units: 4 | Spelbolag: Unibet | Spelstopp: 14:30

Oattraktiv fotboll men effektiv?

Burnley tog en poäng i premiären borta mot bleka Southampton. Matchen slutade 0-0 och var ingen vidare tillställning om man var ute efter underhållning. Burnley tog sig i torsdags vidare till Europa Leagues sista kvalomgång genom att bokstavligen försvara sig vidare i turneringen. Båda matcherna mot det turkiska laget Istanbul BB slutade 0-0 och avslutades med att Jack Cork gjorde mål i förlängningen.

Matchen mot Istanbul BB innebär att Burnley nu har spelat tre matcher inom loppet av åtta dagar!! Inför matchen mot Watford får Burnley tre dagars ynka vila. Till veckan är det ännu en gång dags för Europa League-kval för londonklubben, men denna gång mer avgörande än tidigare. De inleder dubbelmötet mot Olympiakos som avgör vilket av de två lagen som ska lottas ut i en av de 12 Europa League-grupperna.

Jag tror att Sean Dyche kommer prioritera Europa League-dubbelmötet här och därmed rotera två, tre spelare i startelvan mot Watford.

Glödhet Roberto Pereyra

Watford vann premiären komfortabelt hemma mot Brighton Hove & Albion efter två mål av Roberto Pereyra, individuella nummer ska tilläggas. Roberto Pereyra som under en kortare period säsongen 2016/17 var startman i Juventus. Argentinaren har varit inblandad i Watfords senaste sex Premier League-mål med fem mål gjorda och en assist. Jag vet inte vad ni känner men jag känner Mahrez-vibbar av Pereyra.

Watford har mer att erbjuda i offensiven än bara Roberto Pereyra. Andy Gray har haft en fin försäsong och med Troy Deeney där uppe så finns både targetspelet och djupledsspelet till hands.

Speltips: Watford att inte förlora

Jag tror att viljan att gå framåt och gå för tre poäng kommer vara vägvinnande här, därför tror jag på Watford. Watfords offensiva spelare besitter mer kvalitet än Burnleys alternativ. Burnleys starka defensiv kan inte funka varje match och jag tror ett Watford som gästar med självförtroende kommer ta sig igenom ett Burnley som har en förlängning i benen från torsdagen. Jag kommer därför spela X2 denna matchen till 1,61.

  • Burnley offensiv ser verkligen inte lovande ut och är inte precis fylld utav kvalitetsspelare.

  • Roberto Pereyra gjorde två läckra mål i premiären mot Brighton.

  • Andy Gray har varit het under försäsongen.

  • Matchen kan troligen sluta 0-0 precis som Burnleys senaste tre matcher. Då sitter spelet!

  • Burnley spelade en tight förlängning mot Istanbul BB senast i torsdags!

  • Sean Dyche lär rotera inför den avgörande Europa League-matchen mot Olympiakos till veckan.

Högst odds hittar jag hos Unibet som ger hela 1.61 för X2 garderingen, ett odds jag anser vara väldigt spelvärt. Min investering i detta spel blir 4 units!

Rygga till 1.61 hos Unibet

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.