Arsenal hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/9 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Arsenal är storfavoriter.

  • När vi erbjuds högre än 1.45 i odds på hemmalaget är det klick som gäller.

  • Arsenal fick det att stämma mot Fulham senast, men har mer att hämta.

  • Aubameyang, Lacazette och Willian lovade gott senast.

  • West Ham var urusla mot Newcastle och förväntas vara långt ner i tabellen den här säsongen.

Klar favorit

Inte bara för att Arsenal ser förnyat ut från start den här säsongen – utan också för att motståndet inte håller någon vidare klass. Arsenal skall vinna den här matchen hemma på Emirates, när londonrivalen West Ham gästar med dåligt självförtroende. Arsenal, med Aubameyang i spetsen ser ut som att man kan bli en positiv effekt i årets ligaspel. Laget har förnyad energi, med en del goa nyförvärv in i truppen. Kolla bara på Willian, som låg bakom segern i debuten, men också förnyat kontrakt på Aubameyang och två intressanta mittbackar i Gabriel och Saliba.

Nix, här erbjuds vi ett fint odds matchen till ära och det klickas direkt. Arsenal är snäppet bättre i år, om inte mer än så. Ettan är fin och vi klickar den när Arsenal har hemmapremiär. Aubameyang med nytt kontrakt blir avgörande!

Mörkt

West Ham såg inget vidare ut mot Newcastle senast och fick starta säsongen med en förlust på hemmaplan. Laget ser ut som det gamla vanliga, vilket är ett negativt syfte. Dessutom ser Declan Rice, lagets enda ljusglimt om framtiden, ut att lämna inom den närmaste tiden. Den här säsongen kan bli tuff för londonlaget, som enligt mig kan vara en kandidat att åka rakt ut faktiskt. West Ham har väll en viss del bra kvalitet, i Rice och Felipe Anderson men mer finns inte att nämna i dagsläget. Några överraskande fina värvningar har inte heller anlänt truppen, som ser ut att gå för sin andra raka förlust.

Om Newcastle hemma var för tufft för laget, hur skall det då bli att möta ett formstarkt, nytänkande och välmående Arsenal på bortaplan? Ja, ni hör ju. Att snacka upp Arsenal för mycket skall man försöka undvika, men det är svårt – när det skiljer såhär mycket klass mellan lagen inför. Det känns ovanligt att prata ner ett förövrigt fint West Ham, men i år ser man inte ut att ha särskilt mycket att hämta. Det krävs en rejäl uppryckning om man skall va nära en bra prestation här. Spelet läggs för övrigt på Unibet, som är en av bettingsidor swish.

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/9 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.