x2 hos unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/9 kl 20.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Valencia inledde med seger, 4-2 mot Levante

  • Celta Vigo inledde med kryss mot Eibar

  • Senast lagen möttes vann Valencia med 1-0 och spelet sitter i sex av de sju senaste inbördes mötena

  • Valencia har tappat några nyckelspelare under sommaren men man har fortfarande ett väldigt bra lag med en bra stomme

  • Celta Vigo var en poäng ifrån nedflyttning förra säsongen, där man vann näst minst matcher i serien

Tuff match väntar

Celta gjorde en väldigt svag säsong senast, där man under stora delar av säsongen såg ut att åka ur La Liga. Men till slut lyckades man lösa ett nytt kontrakt, även om det inte var speciellt övertygande där i slutet. Faktum är att man slutade en poäng ovanför det röda strecket efter att man avslutat med sju raka matcher utan vinst. Åtta nu alltså, efter att man kryssade mot Eibar i första omgången.

Det är alltså inte med någon vidare form Celta tar emot Valencia, man avslutade förra säsongen väldigt svagt och öppnade inte med vinst. Bättre blir det inte med målvaktssituationen hos laget, där både första och andremålvakten är skadade, vilket betyder att oerfarna Ivar Villar startar mellan stolparna. Utöver det inga betydande avbräck dock.

Addera därtill att Celta haft det väldigt tufft mot just Valencia de senaste säsongerna – då man endast lyckats vinna en match av de sju senaste.

Högt odds på dubbelchansen!

Det ska onekligen bli väldigt intressant att se hur Valencia presterar denna säsongen. Klubben har ju under sommaren gjort sig av med sina största stjärnor på en och samma gång, då Rodrigo lämnat för Leeds och Parejo lämnat för Villarreal. Även spelare som Torres och Coquelin finns inte längre kvar i laget. Väldigt märklig sommar alltså, och ännu märkligare med tanke på hur tufft man hade det förra säsongen. 17/18 och 18/19 hamnade Valencia på fjärdeplats medan man i somras slutade på en niondeplats.

Hur som helst finns det fortfarande en stabil stomme i laget med många skickliga spelare, och man inledde ju fint förra veckan. Valencia noterades då för en seger i första omgången där offensiven öste på rejält, 4-2 mot Levante. Vallejo stod för två av målen medan Gomez stod för ett, så Vallejo lär få starta här tillsammans med Gomez.

Finner spelvärde i dubbelchansen här, tycker vi bjuds på ett för högt odds på att Valencia tar poäng.

Speltips.se ger tipset:

x2 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 17/9 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.