Jag väljer att spela på målen i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • På sina två senaste matcher har Örebro släppt in fem mål.

  • När lagen senast ställdes mot varandra vann Norrköping med 3-0.

  • Spelet sitter i sju av hemmalagets åtta senaste matcher.

  • I och med det prekära läget måste Örebro gå framåt för tre poäng.

  • Samuel Adegbenro är i glödhet form med poäng i samtliga av lagets fem senaste matcher.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Över 2.5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Stora favoriter

Med elva omångar kvar att spela hittar vi Norrköping på en femte plats i den allsvenska tabellen. Om Norrköping hamnar utanför topp tre och missar spel i Europa nästa säsong får säsongen ses som en besvikelse. Hoppet är ännu inte ute för Östgötaklubben som har nio poäng upp till Elfsborg på tredje platsen. En eventuell fjärdeplats kan även beroende på resultat i svenska cupen innebära en plats i Europakvalet nästa säsong. Det som talar för att Norrköping ska klättra i tabellen är att man visat god form i två raka matcher. Övertygande 3-0-seger hemma mot Östersund och närmast fick man med sig en pinne borta mot Malmö.

Inför lördagens match har Norrköping rättvist seglat upp till stora favoriter. Hemma mot nästjumbon vore det såklart en missräkning om man inte fick med sig alla tre poäng. Undertecknad tror dock att matchen kan bli tuffare än vad många tror. Gästerna har en del intressanta spelare, speciellt i offensiven, och här är det långt ifrån osäkert att Peking håller nollan. Norrköping brukar vara inblandade i målrika matcher och det tror vi upprepas på söndag. Över 2.5 mål klickas, ett spel som sitter i sju av hemmalagets åtta senaste matcher!

Måste få igång anfallarna

Trots flera prestigevärvningar under sommarens transferfönster har det inte riktigt lossnat för Örebro. Närmast var femte raka matchen utan seger när man föll hemma mot Varberg med hela 3-0. Blytung förlust för Örebro som glider allt närmare spel i superettan nästa säsong. Under hösten väntar elva måstemtacher för Närkelaget som spelat i allsvenskan sedan 2007. Kommer man lyckas? Tittar man på Örebros form är det väldigt lite som talar för det. Därremot har man bottenstridens bästa spelarmaterial med toppspelare som håller hög allsvensk klass. Skulle man trilla ut vore det ett stort fiasko.

Örebro är underdogs mot Norrköping men skulle man få igång spelare som Hamad, Besara och Collander ska man kunna ge motståndarlaget en match. När Norrköping och Örebro drabbar samman brukar det bli målrikt och det tror vi att det finns stora möjligheter det att åter blir på söndag. 3-0, 4-3 och 2-0 har det blivit i de tre senaste matcherna lagen emellan. Vi kanske inte får se en ny 4-3-match men lagen bör lösa minst tre mål tillsamans. Över 2.5 mål klickas!

fotboll, champions league
|
units: 3/5 - spelstopp: 15:00
Norrköping - Örebro
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.