Den spanska Europa League-giganten Sevilla gästar Qarabag under torsdagens gruppspel. En match mellan två väldigt formstarka lag, men där bortalaget hålls som klasser starkare. Här klarar spanjorerna pressen och vinner gruppspelets första match!

Match: Qarabag – Sevilla (Europa League) | Speltips: Sevilla vinner & under 4 mål (Skapa ett spel) | Odds: @2.20 | Units: 2/5 | Spelstopp: 18:55

Rygga till 2.20 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Dominans

Qarabag är laget i Azerbajdzjan som startat den inhemska säsongen strålande. Fyra av fyra möjliga segrar och en första plats i tabellen. Den fyrfaldiga ligamästaren ser ut att ha ett riktigt bra år framför sig i både ligaspelet och europaspelet. Europaspelet deltar man i efter ett par lyckade kvalomgångar mot lag som Linfield, Dundalk och Partizani Tirana. Ingen vidare svår uppgift att kvala sig in till Europa League om man ser på vägen hit. Ett Qarabag som är formstarkt är ett tufft lag att slå. När däremot spanjorerna Sevilla gästar blir det betydligt tuffare för Qarabag-laget.

Qarabag har lottats emot Sevilla, APOEL och Dudelange. En grupp som man skall ha en chans att ta sig igenom på ett bra sätt. Sevilla är såklart megafavoriter här och ett lag som Qarabag inte skall vara alldeles för missnöjda om man inte lyckas slå. APOEL är det laget som ser ut att hota Qarabag om avancemang. APOEL var också det laget som lyckades förstöra Qarabags drömmar om Champions League, tidigare under kvalet, men som också fick för tufft motstånd senare. Nu möts de bägge igen i Europa League-gruppspelet och Qarabag har chans på revansch.

Jag tror inte att Qarabags fina form eller hemmafördel påverkar Sevilla här. Bortalaget har startat lika starkt i Spanien och är klasser bättre under sina bästa dagar.

Utmärkt inledning

Sevilla har en fin historia i Europa League, med fem titlar och det enda laget som vunnit tre år i rad. Det här är lite av Sevillas turnering, eftersom man haft en oerhört lyckad historia. Nu ger man sig in på ytterligare ett turneringsår, och man nämns återigen som en av favoriterna att vinna turneringen. Man stöter dock på tufft motstånd, längre fram. Den grupp man lottats i är en mycket behaglig grupp, som man skall vinna utan problem. Sevilla har startat den inhemska säsongen starkt och jag ser inget av lagen i Europa League-gruppen som skall sätta stopp för spanjorerna.

Sevilla ser ut att få ett lyckat år framför sig. En utmärkt inledning på säsongen, där man i Spanien och La Liga gått obesegrade. Visserligen har man inte stött på något supermotstånd hittills, men man har iallafall tagit tio poäng på de fyra inledande omgångarna. Sommaren har bjudit Sevillafansen på flera positiva nyheter, där bland annat Javier Hernandez, Luuk de Jong och Joan Jordan är några av nyförvärven. Dessa är ersättare till ett par tunga tapp som bland annat Ben Yedder. Sevilla ser trots tunga tapp ut att ha en lyckad säsong framför sig och Europa League-gruppspelet skall inte vara några problem att klara utan skrällar.

Man startar med en vinst borta mot Qarabag. Det är vår känsla!

Speltips: Sevilla vinner & under 4 mål i matchen

Det här spelet krävs det funktionen ”Skapa ett spel” för. Du hittar enkelt spelet under funktionen och är tvungen att lägga in resultat & antalet mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sevilla är obesegrade under inledningen av säsongen.

  • Sevilla har vunnit tre av sina fyra senaste matcher.

  • Sevilla vinner tre av sina fyra senaste och under 4 mål sitter i samtliga.

  • Ett formstarkt Sevilla är klasser bättre än ett formstarkt Qarabag.

  • Qarabags form i all ära, men här blir det för tufft motstånd.

Högst odds hittade jag 18/9 kl 12:00 hos Bet365 som ger 2.20. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Rygga till 2.20 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.