Real Oviedo tar sig an konkurrenten Extremadura UD hemma på Carlos Tartiere. Statistiken talar för ett målrikt möte, vi klickar i överspelet inför torsdagen!

Match: Real Oviedo – Extremadura (Segunda Division) | Speltips: Över 1.5 mål  | Odds: @1.42 | Units: 2/5 | Spelstopp: 19:00

Rygga till 1.42 hos Bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Tabelljumbo

Real Oviedo som slutade på en åttondeplats ifjol, har minst sagt fått en tuff start i ligaspelet den här säsongen. I skrivande stund befinner sig laget på den förödande jumboplaceringen. Klubben som var endast fem poäng ifrån ett kval upp till La Liga förra säsongen, har inte fått något att stämma under den närmaste tiden. Samtidigt som spelet inte fungerat har spelartruppen uttryckt sin frustration på planen. Laget har tagit hela fem(!) röda kort på deras fem inledande ligamatcher. Det är svårt att vinna fotbollsmatcher ifall man alltid är en man mindre än motståndarlaget.

Real Oviedo spelar på Carlos Tartiere. Arenan användes under Spanska inbördeskriget av Francos trupper som ammunitionsbas, vilket gjorde att klubben efter återuppstartandet av La Liga, flyttades ned till andradivisionen p.g.a. att planen inte gick att spela på.  Real Oviedo är den klubben från regionen Asturien som tillbringat flest säsonger i högsta ligan. Men i nuläget ligger fokuset på att klättra upp från bottenträsket i Segunda Division. Men för att göra det måste laget bli mer disciplinerade och inte dra på sig röda kort som avgör i slutskedet av matchen. Under torsdagen fokuserar vi på antalet mål i matchen. Real Oviedo har löst spelet i samtliga fem ligamatcher. De har ett snitt på tre mål per match än så länge.

Extremadura UD

Även gästerna Extremadura hittas i bottenträsket av Segunda Division. Ligan är inne i en hektisk period just nu med massvis med matcher på kort tid. Laget åkte på en 3-1 förlust mot Real Zaragoza i söndags. Nu på torsdag tar de sig an Real Oviedo, sedan möter de Huesca på nästa söndag. Alltså har laget hela tre matcher på sju dagar, därmed finns det stor chans till rotation ifrån tränaren Manuel Mosquera.

Själva målspelet har Extremadura löst i tre av deras fyra senaste ligamatcher. De har snittat två mål per match i ligaspelet den här säsongen. I nuläget befinner sig klubben på en 21:e plats i tabellen, med ett poäng mer än jumbon Real Oviedo. Senast dessa två lagen möttes var i januari 2019, det slutade i en 0-2 vinst till Real Oviedo på bortaplan. Spelet har suttit i deras två inbördes möten förra säsongen. Över 1.5 mål i matchen klickas till 1.42 på Bethard!

Speltips: Över 1.5 mål i matchen

Jag väljer att spela på över 1.5 mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Real Oviedo har löst spelet i samtliga fem ligamatcher.

  • Real Oviedos fem första ligamatcher har totalt innehållit 15 mål. Vilket ger ett snitt på tre mål/match.

  • Extremadura har löst spelet i tre av deras fyra senaste ligamatcher.

  • Spelet har suttit i deras två senaste inbördes möten.

  • Real Oviedo har tagit hela fem röda kort på deras fem ligamatcher. Laget har därmed släppt in flera mål när de är en man mindre.

Högst odds hittade jag 17/9 kl 11:21 hos Bethard som ger 1.42. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Rygga till 1.42 hos Bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.