Jag väljer att spela på över 2,5 mål i matchen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Detta mötet har slutat över 2,5 mål i tre av det fem senaste matcherna.

  • Real Madrid har gått över 2,5 linan i tre av deras fyra La Liga matcher.

  • Valencias två senaste matcher har resulterat i över 2,5 mål.

  • Båda lagen har startat La Liga säsongen starkt.

  • Real Madrid stod för fem mål framåt senast i La liga och Valencia hittade nätet fyra gånger i sin senaste match.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Över 2,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Imponerat i ligastarten

Valencia stod för en mycket svag 13e placering i tabellen under La Liga föregående säsong. Deras smått galna ägare Peter Lim sålde många av deras kvalitet spelare. Valencia såg inte ut som den storklubben vi har vant oss vid att se. Inför denna säsongen har Valencia inte heller satsat särskilt mycket i nyförvärv. Valencia har dock rekryterat tränaren Pepe Bordalás, som än så länge ser ut att bli en fullträff. Pepe Bordalás hade en väldigt framgångsrik tid i Getafe, där han tog klubben till nya höjder med ett hårt jobbande kollektiv. Det har man fått se av Valencia under inledningen av denna säsongen. Det har imponerat enormt och har tagit tio poäng på sina inledande fyra matcher. Under Bordalás ser man återigen ut att var ett lag för toppen av tabellen.

För Ancelotti och Real Madrid har det också varit en stark öppning på säsongen. Los Blancos leder La Liga där det tagit tio poäng på det fyra inledande matcherna. Senast i La Liga slog man Celta Vigo övertygande med 4-1 där Karim Benzema stod för ett hattrick. I veckan mötte man Inter i Champions League och vann med 0-1. Segern ger Real Madrid en härlig känsla inför mötet med Valencia.

Mål att vänta

Båda lagen har imponerat under inledningen av säsongen vilket ger oss ett tidigt toppmöte i La Liga. Real Madrid kliver in i matchen som tydliga oddsfavoriter. Jag tycker också att Real Madrid bör ses som favoriter i denna match. Jag anser dock inte att Real Madrid är tillräckligt givna favoriter för att jag ska välja att spela på bortasegern. Matchen på söndag blir Real Madrids tredje match på sju dagar och laget kommer antagligen roteras. 

Jag väljer därför att kika på ett målspel i denna match och synar att det blir över 2,5 mål i matchen. Detta mötet har gått över 2,5 linan i tre av det fem senaste matcherna. Real Madrid har varit extremt heta i offensiven i inledningen av La Liga och stått för femton mål framåt. Tre av deras fyra matcher har också resulterat i över 2,5 mål. Valencia prickade även målformen senast när det stod för fyra kassar framåt i mötet mot Osasuna. Givet dessa förutsättningar känns spelet över 2,5 mål i matchen självklart.

fotboll, La Liga
|
units: 2/5 - spelstopp: 21:00
Valencia - Real Madrid
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.