Det råder enorm klasskillnad när Wolfsburg tar emot ukrainska Oleksandria under torsdagskvällen. Vi väljer att klicka i ledningen redan i halvtid!

Match: Wolfsburg – Oleksandria (Europa League) | Speltips: Wolfsburg leder i halvtid | Odds: @1.60 | Units: 1/5 | Spelstopp: 21:00

Rygga till 1.60 hos Coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Wolfsburg

Vi riktar blickarna mot grupp I klockan 21.00. Då är det dags för den tyska klubben Wolfsburg att träda in i Europa League turneringen. De ställs mot förmodligen gruppens svagaste motstånd, nämligen ukrainska Oleksandria. Med Wolfsburgs fina form just nu tror vi att det blir en total dominans för hemmalaget. I grupp I hittas även belgiska KAA Gent och den franska klubben Saint Etienne.

I skrivande stund innehar Wolfsburg en femteplacering i Bundesliga. Efter fyra spelade omgångar är de grönvita fortsatt obesegrade. Deras facit lyder två vinster och två oavgjorda. Hemmalaget har inte förlorat på hela 14 matcher ifall vi räknar med träningsmatcherna också. Anfallaren Wout Weghorst besitter en fin form inför torsdagens möte. 26-åringen har stått för tre mål och en assist i deras fyra inledande ligamatcher. Bli inte förvånade ifall han dyker upp i målprotokollet även i Europa League under hösten.

Klasskillnad

Gästerna Oleksandria är nog inte så många som hört talas om i tidigare sammanhang. Det är en klubb som till vardags spelar i den ukrainska högstaligan. Deras hemmaarena CSC Nika Stadium har en kapacitet på runt 7000 åskådare. Största delen av spelartruppen kommer ifrån Ukraina, det är bara tre spelare som kommer från andra länder. Oleksandria spelar lite överraskat nog Europa League efter en stark säsong i den inhemska ligan ifjol.

I Ukraina är det främst Shaktar Donetsk och Dynamo Kiev som dominerar fotbollen. Trots att Oleksandria hade en väldigt fin säsong hade laget hela 34 poäng upp till mästarna Shaktar Donetsk. Men deras tredjeplacering räckte till att gå direkt in i Europa League-gruppspelet. Klubben har inte så mycket erfarenhet av en sådan här turnering tidigare. 2016/2017 mötte klubben Hajduk Split i El-kvalet, det slutade i en total överkörning där kroaterna till slut vann med 6-1 efter två möten. Det råder stor klasskillnad mellan Wolfsburgs och Oleksandrias spelartrupper. Vi väljer att klicka i ledningen redan i halvtid!

Speltips: Wolfsburg leder i halvtid

Jag väljer att spela på att Wolfsburg leder i halvtid. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Det råder en enorm klasskillnad mellan dessa två lagens spelartrupper.

  • Trots att Oleksandria hade en fin säsong 18/19, var laget hela 34 poäng bakom mästarna Shaktar Donetsk.

  • Wolfsburg är fortsatt obesegrade i Bundesliga efter fyra omgångar.

  • Wolfsburgs anfallare Weghorst besitter en fin form. Han har gjort tre mål och en assist i deras fyra ligamatcher.

  • Ifall vi räknar med träningsmatcherna, så har Wolfsburg inte förlorat på hela 14 matcher.

Högst odds hittade jag 17/9 kl 17:36 hos Coolbet som ger 1.60. Min investering i detta spel blir 1/5 units!

Rygga till 1.60 hos Coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.