Det är dags att sparka igång gruppspelet i Europa League. Under sena torsdagskvällen spelas det flera spännande matcher i gruppspelets första omgång. Vi beger oss till England, där intressanta Premier League-laget Wolverhampton möter portugiserna Braga!

Match: Wolverhampton – Braga (Europa League) | Speltips: Wolverhampton | Odds: @1.60 | Units: 3/5 | Spelstopp: 21:00

Rygga till 1.60 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Det bättre laget

Wolverhampton är ett av lagen som nämns till slutspel den här Europa League-säsongen. Man tog sig igenom kvalet med goda marginaler och där ibland vinster mot bland annat italienska Torino. När det sedan stod klart att man kvalificerat sig, så lottades man i samma grupp som Besiktas, Braga och Slovan Bratislava. En grupp som på förhand är tuff, men som Wolves är storfavorit i. Hemmamatcherna blir oerhört viktiga att ta segrar i, eftersom lagen man ställs emot är mycket starka på deras hemmaplaner. Att åka till Turkiet en torsdagskväll till exempel, det är ingen enkel uppgift att ta med sig tre poäng ifrån.

Wolves har fullt fokus på Premier League samtidigt som man ställer upp i den näst bästa turneringen i Europa. Efter stortorsken mot Chelsea i helgen söker man revansch här. Man går in i turneringen med en prio att gå långt. Att vila spelare såhär tidigt är inget alternativ, om man kollar på hur man uttalat sig inför. Wolves går för tre poäng i omgång ett och har förhoppningar om att ta ett tidigt grepp om gruppen. Skapa möjligheter för sig själva är något man vill, och har man därmed en tuff match i ligaspelet helgen därpå, så vill man kunna rotera vid ett senare tillfälle i turneringen.

Här är Wolves det bättre laget och skall vinna den här matchen, inför hemmapubliken på Molineux Stadium.

Tuff inledning

Braga har haft en mycket tuff inledning på säsongen och poängen har inte sprudlat. Den inhemska ligan har nått fem omgångar och man har endast samlat på sig fyra poäng. Visserligen har man stött på några av de tuffaste motstånden tidigt i form av Benfica och Sporting. Braga tar nya tag, efter en helg med ytterligare en förlust mot Vitoria Setubal. Nu åker man till England, där man tar emot gruppens kanske tuffaste motstånd i Wolves. Wolves är bara en av tre tuffa bortamatcher Braga har framför sig i den här gruppen. Det är väll egentligen ingen som förväntar sig att Braga skall vinna den här matchen, borta mot ett mycket bra Wolverhampton.

Braga är absolut ett lag som kan avancera från den här gruppen, trots den urdåliga inledningen på säsongen. Man har trots allt tagit sig hit genom utslagningsmatcher mot Spartak Moskva. Man har kvalitén, absolut, men jag tror att Wolverhampton blir numret för stort. Tuff bortamatch att vänta för Braga, som får kämpa rejält för att inte tappa självkänslan ännu mer här.

Speltips: Wolverhampton

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Wolverhampton är klassen bättre än Braga.

  • Wolverhampton slog ut Torino i sista utslagsrundan efter två raka vinster. Starkt!

  • Wolverhampton söker revansch efter tunga förlusten mot Chelsea i helgen.

  • Wolverhampton har kvalitéer för att utmana toppen i England.

  • Braga har inlett den inhemska ligasäsongen oerhört svagt och har bara tagit fyra poäng på de fem inledande omgångarna.

Högst odds hittade jag 18/9 kl 12:00 hos Bet365 som ger 1.60. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Rygga till 1.60 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.