Match: Ecuador-Brasilien (VM-kval) | Speltips: Brasilien DNB | Odds: 2,00 | Spelstopp: 23:00 | Spelbolag: Bet365

Total missräkning i mötet mellan Tyskland och Finland. Tyskarna spelade ut finnarna och BLGM-spelet kändes aldrig nära att gå in, surt då tyskarna gjorde sitt jobb och satte både en och två bollar. Inte heller Steaua Bukarest kunde rädda dagen, trots en 1-0-ledning tappade man matchen till 1-1. Med en man mindre dessutom blev tre poäng för svåra för hemmalaget. Danmark-Liechtenstein slutade dock som väntat med storseger och över 3,5-spelet satt dock som ett smäck. Ny dag idag, och vi hoppas på bättre resultat! Här vänder vi blickarna mot VM-kvalet när Ecuador tar emot Brasilien som jag måste säga ser riktigt intressanta ut.

Brasilien har inlett knackigt i VM-kvalet, det går inte att komma undan. Endast två segrar på sex matcher är inte godkänt och snart måste segrarna avlösa varandra för att undvika ett totalt praktfiasko. Inte kan det spelas ett VM utan Brasilien? Ecuador däremot har inlett med fyra segrar på sex matcher och befinner sig välförtjänt i tabelledning tillsammans med Uruguay på 13 poäng.

Det är med stor sannolikhet ett harmoniskt Brasilien vi lär få se, med tanke på OS-succén. Mannen som skjöt guldet till Brasilien, Neymar, väntas starta och det är en boost storlek deluxe. Även Gabriel Barbosa, den nye Inter-anfallaren, ryktas vara aktuell för spel.

Troliga startelvor:

Alisson; Alves, Marcelo, Miranda, Luis; Lucas; Willian, Casemiro, Augusto, Coutinho; Neymar

Dominguez; Paredes, Achilier, Mina, Ayovi; A. Valencia, Noboa, Quinonez, Montero; Caicedo, E. Valencia

Statistiskt sätt har Brasilien haft det lätt mot Ecuador. På nio matcher har det blivit sex vinster, två oavgjorda och en förlust. Med en Neymar tillbaks i startelvan är det ett annat Brasilien vi kommer få se, jämfört med tidigare VM-kvalmatcher. Här är tre poäng ett måste, annars sätter man sig själva i en otroligt svår situation. Allvaret börjar nu. Brasilien står i hela 3,00 gånger pengarna, men jag spelar safe den här gången. Brasilien draw-no-bet, det vill säga pengarna tillbaka vid oavgjort, spelas till 2,00 gånger pengarna. Lycka till!