Match: Arsenal-Ludogorets (Champions League) | Speltips: Över 3,5 kort | Odds: 1,90 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Arsenal ställt mot Ludogorets i Champions League och visst bör engelsmännen ta tre komfortabla poäng. Finner dock inget värde på 1X2-marknaden, siktar istället in mig på kortmarknaden där jag hittat ett saftigt spel till ett fint odds.

Att Arsenal kommer äga större delar av matchen bör väl vara skrivet i sten, och för bortalagets del kommer det handla om att försvara så mycket det går och försöka hålla siffrorna nere. Tror man kan få mycket problem med Arsenals snabba och kvicka spelare, Sanchez, Iwobi och Walcott för att nämna några exempel. Inte alltid lätt att hinna med dessa spelare, och när man tvingas försvara mot dessa herrar större delar av matchen är det lättförståeligt att frustration kan bildas ju mer matchen lider. Känslan säger att man drar på sig ett par gula kort här, i lagets tre senaste matcher har 3,5-kortlinan suttit. Sen finns det spelare i hemmalaget som inte är rädda att stå för galna tacklingar direkt, syftar självklart för stentuffe Granit Xhaka. Han lever nästan upp till förnamnet..

Över 3,5 kort i matchen till 1,90 ser väldigt intressant ut och med tanke på den förväntade matchbilden måste jag bara testa detta spel. Lycka till vid rygg!