Match: Bayern München-PSV (Champions League) | Speltips: Bayern över 7,5 hörnor | Odds: 1,90 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Bayern tar emot PSV hemma i Champions League och man är pressade att ta en seger, tyskarna har inte vunnit på de tre senaste matcherna och för att vara just Bayern är det något som inte riktigt stämmer känns det som. Ingen chans att jag ger mig in på 1X2-marknaden till dessa låga odds, det är hörnspelet som gäller här. När Bayern spelar ska man alltid nappa på hörnorna.

Hemma är Bayern ett spelförande lag som dominerar matcher, har gått igenom denna skiva förut så jag tar det kort och enkelt. Man kommer totaldominera PSV, holländarna kommer parkera bussen och hoppas på att man lyckas sno åt sig en pinne. Kan dock inte se PSV störa Bayern här, inte lär den tyska maskinen gå segerlösa i fyra raka matcher? Hur matchen än slutar är jag säker på att tyskarna kommer lösa en hel del hörnor, som man alltid gör när man spelar hemma på Allianz Arena. Mot ett parkerande PSV förväntar jag mig att hörnorna duggar titt som tätt, visst känns linan aningen riskabel men jag tvekar inte en sekund.

Bayern över 7,5 hörnor till 1,90 spelas utan att tveka, lycka till vid rygg!