Match: Napoli-Besiktas (Champions League) | Speltips: Ingen hörna före 9:e minuten | Odds: 1,83 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Har hittat ett intressant spel i mötet mellan Napoli och Besiktas, ingen hörna före 9:e minuten. En liten chansning kan tyckas, men den är fullt möjlig.

Jag förväntar mig en väldigt avvaktande matchbild, med båda lagen som vill känna på varandra inledningsvis. Lagen ligger etta respektive tvåa i gruppen och målet för båda lagen är nog inte att vinna matchen utan snarare att inte förlora. Napoli är ett hörnlag jag ofta brukar spela på, men känns som att de svikit lite på sistone, inte lika många hörnor som skapas och framför allt inte tidigt i matcherna. En annan sak jag uppmärksammade är att “linan” oftast brukar ligga på runt 17-19:e minuten. 9:e minuten här är en riktigt intressant..

Jag går för det mesta på känsla, och jag brukar ofta ha rätt när det kommer till hörnspel, känns nästan som att jag har bättre statistik när det kommer till hörnspel jämfört med 1X2-spelen. Jag synar spelet, ingen hörna före 9:e minuten, till 1,83. Lycka till vid rygg!