Match: Rostov-Atletico Madrid (Champions League) | Speltips: Under 2,5 | Odds: 1,75 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Hemmastarka Rostov gästas av Atletico Madrid, och frågan är hur ryssarna ska lyckas rubba spanjorerna som är riktigt formstarka. Förväntar mig ett otroligt tight möte där Atletico spelar väldigt tålmodigt och tar vara på de chanser man bjuds på, blir en riktigt svår match för Simeones mannar.

Rostov är ett riktigt starkt hemmalag, i ligan har man vunnit de senaste två hemmamatcherna mot CSKA Moskva och Lokotiv Moskva. Senast i Champions Leagues andra omgång tog man en pinne mot PSV efter att matchen slutat 2-2. Mot Atletico Madrid blir det dock svårt att ta poäng, spanjorerna ser riktigt heta ut för tillfället med sex segrar och ett kryss på de sju senaste matcherna. Senast krossade man Granada hemma i ligaspelet med hela 7-1, men något liknande resultat lär vi absolut inte få här. Förväntar mig en matchbild där ryssarna spelar väldigt lågt och organiserat i försvaret, samtidigt som Atletico för matchen. Spanjorerna har tagit två 1-0-segrar i gruppspelet hittills och jag skulle verkligen inte bli förvånad om man på nytt skulle ta en uddamålsseger.

Rostov är som sagt väldigt starka hemma och jag tror absolut man kan göra det svårt för Atletico, om det sedan kommer vara tillräckligt är en helt annan femma. Jag tror på underspelet och jag hugger under 2,5 till 1,75, luktar 0-1/0-2. Lycka till vid rygg!