Match: Cleveland Cavaliers-Detroit Pistons (NBA) | Speltips: Cleveland över 105,5 | Odds: 1,83 | Spelstopp: 01:30 | Spelbolag: 10BET

De regerande mästarna Cleveland Cavaliers tar emot Detroit Pistons hemma inatt, och jag skulle bli mycket förvånad om man inte plockade en ny seger efter förlusten senast.

No LeBron, no party. LeBron stod över mötet med Indiana Pacers senast och det visade sig vara ett alldeles för stort avbräck, Cleveland föll med 103-93 och det var lagets andra förlust för säsongen. Av allt att döma kommer en fräsch och utvilad LeBron att vara tillbaka från start inatt och bara det tror jag räcker för en komfortabel seger, finns inte på kartan att Cleveland står för två plattmatcher på raken. Istället för att sikta in mig på 1X2-marknaden så plockar jag poängspelet istället, Clevelands lina ligger på 105,5 och på hemmaplan ska den linan jobbas in i sömnen.

Detroit kommer från en tung förlust mot New York Knicks senast, lagets fjärde förlust på de sex senaste matcherna. Grejen med detta Detroit är att man är ruskigt hemmastarka, samtidigt som man spelar katastrofalt på resande fot. Fem vinster på fem hemmamatcher, samtidigt som man förlorat sex av sju bortamatcher. Det är tydliga siffror.

Jag hugger Cleveland över 105,5 poäng alla dagar i veckan, lycka till vid rygg!