Match: Columbus Blue Jackets-New York Rangers (NHL) | Speltips: Rangers ML | Odds: 1,60 | Spelstopp: 01:00 | Spelbolag: 10BET

Jag gick igenom nattens NHL-utbud och fastnade för en riktigt intressant match, Columbus Blue Jackets tar emot New York Rangers och jag tror starkt på tvåan.

Utöka spelkassan med exklusiva odds bonusar

13 segrar av 17 möjliga har det blivit för New York Rangers del hittills den här säsongen, riktigt imponerande. Laget befinner sig på en andra plats i tabellen, med häng på Montreal som ligger två poäng framför. Rangers kommer till den här matchen med åtta segrar på de nio senaste matcherna, och senast krossade man Vancouver fullständigt på bortais med hela 7-2. Columbus befinner sig lite längre ner i tabellen, på en 11:e plats. Åtta segrar har det blivit på fjorton spelade matcher, och här tror jag inte man orkar stå emot formstarka Rangers.

Om inte dagsformen hos de båda lagen är tillräcklig, så har New York Rangers vunnit de sju senaste mötena med Columbus. Samtliga segrar under ordinarie tid dessutom. Inatt spikar jag tvåan ML, det vill säga förlängning inkluderat. Lycka till vid rygg!

Signa upp hos 10Bet