Match: Southampton-Liverpool (Premier League) | Speltips: Liverpool DNB | Odds: 1,64 | Spelstopp: 16:00 | Spelbolag: 10BET

En mycket intressant match väntar i Premier League under lördagen, Southamton tar emot ett Liverpool i magisk form och jag finner fint värde på tvåan.

Southampton har inte inlett säsongen på ett övertygande sätt, om man jämför med tidigare säsonger. Tre segrar av elva möjliga skrämmer ingen, och jag tror man får det svårt mot ett ruskigt formstarkt Liverpool, som vunnit nio av de tio senaste matcherna och som toppar tabellen i skrivande stund. Klopp har verkligen satt sin prägel på laget, spelet ser riktigt imponerande ut och frågan är hur långt detta lagbygge kan gå. Det är framför allt offensiven som sett fin ut, 14 mål framåt på de fyra senaste matcherna är ett tydligt exempel. Sen är det inte heller någon slump att man gjort flest mål av samtliga lag, 30 mål framåt under säsongen är verkligen imponerande.

Liverpool har haft det ganska lätt mot Southampton på bortaplan de senaste säsongerna, tre segrar på de fyra senaste bortamatcherna har det blivit. Så som Liverpool spelar för tillfället gör att jag finner riktigt fint värde på raka tvåan till 2,30, jag säkrar dock upp och spelar Liverpool draw-no-bet till 1,64, pengarna tillbaka vid oavgjort. Ska vi säga 0-2? Lycka till vid rygg!