Match: Everton-Liverpool | (Premier League) | Speltips: BLGM | Odds: 1,65 | Spelstopp: 21:00 | Spelbolag: Coolbet

Kvällens enda Premier League match spelas mellan Everton-Liverpool och det känns som att det kan bli en rätt rolig match!

Hemmalaget Everton har haft en rätt så tung säsong iår och har redan tappat greppet om topplagen som har dragit ifrån rejält, t.ex. så har tvåan Manchester City dubbelt så många poäng som Everton. Dock så var man riktigt bra inledningsvis och vann en hel del matcher, sen vände det. Från september och framåt så har det blivit ytterst få segrar och man halkar allt längre ner match efter match. Nu så slog man dock Arsenal senast och även om man kanske inte var värda 3 poäng så såg man stundtals rätt så pigga ut. Man skapade inte så jättemycket farliga chanser men hade mer spel och anfall än vad jag på förhand trodde. Kanske kan man spinna vidare på det?

Liverpool har presterat riktigt bra i år och ligger helt rättvist i toppen av Premier League. Dock har man mycket skador i truppen och har tappat lite poäng det sista. Men man slog senast tillbaka tvivlarna när man bortaslog Middlesbrough med klara 0-3 och tog ytterligare tre viktiga poäng. Idag är motståndet dock desto tuffare och man lär få kämpa lite mer för poängen.

Jag tror detta kan bli en väldigt öppen match och det känns väldigt svårt att förutse en matchvinnare trots tabelläget, dock är väl Liverpool favoriter. Men det känns som att båda lagen löser minst varsitt mål, främst eftersom man väldigt ofta spelar just BLGM men även eftersom det är två duktiga lag som utan problem kan göra mål. Everton har Lukaku som ibland kan göra mål på nästan helt egen hand samt flertalet andra duktiga spelare och Liverpool har gjort mål i nästan alla matcher såhär långt. Förhoppningsvis kommer Everton dessutom stärkta efter matchen mot Arsenal senast och kanske kan utmana Liverpool på allvar. Jag tror stenhårt på spelet och testar det till 1,65x pengarna hos Coolbet!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet