Match:| Manchester United-Southampton (Premier League) | Speltips: Över 2,5 mål | Odds: 1,90 | Spelstopp: 21:00 | Spelbolag: Bethard

Dags för helgens första Premier League match som går av stapeln klockan 21:00 under fredagskvällen, favorittippade Manchester United möter Southampton i en het batalj. Får vi se United upprepa förra veckans “succe”?

United gjorde det väldigt bra i premiären när man slog Bournemouth på bortaplan, dessutom fick Zlatan göra mål i sin första ligamatch. Nu spelar man dessutom på hemmaplan men i mina ögon är motståndet lite tuffare den här gången, det ska dock United klara av. Truppen ser väldigt spännande och det känns som man fått till en bra kemi i laget samt en tränare som håller måttet för nivån. Målglatt har det blivit nästan i alla matcher United har spelat under försäsongen, förutom att man gör en del mål så trillar det även in en och annan boll. Det är väl främst det som jag ser som Uniteds svaghet i år, försvaret är mycket sämre än anfallet. Nu har man dock fått Pogba klar för spel och han tror jag kan ställa mycket tillrätta, frågan är dock om han kommer spela idag.

Southampton ska vara mycket sämre än United, men som vi vet är den här ligan ibland extremt jämn och man ska aldrig underskatta något lag. Laget har tappat flera viktiga pjäser som var delaktiga i den fina säsongen man gjorde förra säsongen och dessa har ersatts med några mindre bra spelare. Jag tror dock man har chans att göra mål här, man har fortfarande kvar flera duktiga spelare och Uniteds försvar är inte helt spiksäkra på sin sak.

Jag kommer lägga över 2,5 mål då jag tror United gör minst två men samtidigt kommer nog bortalaget kunna få in en boll med lite flyt. Det skiljer såpass lite mellan lagen och alla kan slå alla känns det som, det såg vi inte minst mellan Leicester-Hull förra lördagen. Hull vann trots att man knappt hade en startelva några dagar innan matchen..