Match: Sverige-Tyskland (OS) | Speltips: Tyskland över 7,5 hörnor | Odds: 2,00 | Spelstopp: 22:29 | Spelbolag: Bethard

Ikväll spelas OS-finalen mellan Sverige-Tyskland, vi har hittat kvällens i särklass bästa spel och frågan är om inte oddssättarna kommer ångra sig i efterhand. Om inget oförväntat händer så kommer det trilla in hörnor för Tyskland och då kan vi förhoppningsvis rätta in spelet rätt så fort.

Det är alltså dags för OS final och bara att Sverige tagit sig dit är en bragd i sig, skulle man dessutom vinna så lär man bli hyllade många år framöver. Jag tycker mig ha hittat ett mönster och statistiken talar för att Tyskland blir laget som skapar hörnor. Sverige kommer rätt säkert spela som dom tidigare matcherna, man backar hem och hoppas på oavgjort. Det såg vi inte minst mot Brasilien när man var tillbakapressade hela matchen och hörnorna öste in för Brasilien. Om vi kollar Sveriges matcher i slutspelet så har båda motståndarna skapat 11 hörnor eller fler, annorlunda lär det inte bli ikväll.

Tyskland – Zimbabwe: 13-1
Tyskland-Australien: 8-7
Tyskland-Kanada: 14-2
Tyskland-Kina: 9-0
Tyskland-Kanada: 3-7

Som ni kan se ovan så skapar Tyskland ofta väldigt mycket hörnor i sina matcher, nu ska man möta ett Sverige som är sämre och Tyskland kommer vara det spelförande laget. När chanserna radas upp så kommer även hörnorna allt eftersom och att ordna 8 hörnor på 90 minuter när man anfaller så gott som hela tiden är inte mycket alls. Jag kommer därför spela Tyskland över 7,5 hörnor till 2,0ox pengarna på Bethard, det känns som ett klockrent spel.