Match: Häcken-Göteborg (Allsvenskan) | Speltips: Ö2,5 | Odds: 1,70 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: Bet365

Häcken och Göteborg drabbar samman i ett hett derby. Två offensiva lag som kommer att gå för samtliga tre poäng, vilket öppnar upp för en målrik tillställning.

Formen är lite sisådär hos båda lagen. Tre vinster, två oavgjorda och två förluster har det blivit för Häcken på de sju senaste matcherna, och för Göteborgs del har det blivit fyra förluster och tre förluster på de sju senaste. Ojämnt har det varit minst sagt, och vem som kommer ta alla tre poäng här är riktigt svårtippat. Väljer istället att sikta in mig på målspelet. Värt att nämna är dock att Göteborg vunnit de fem senaste mötena mot Häcken, något som säkert sitter bra i minnet på spelarna.

Båda lagen kommer från målglada matcher senast, Häcken spelade 2-2 borta mot Gefle och Göteborg kommer från en 3-1-förlust borta mot Malmö FF. Tror det kan smälla till ordentligt här då poängbehovet är stort hos båda lagen. Under säsongen har det blivit 40 mål framåt för Häcken och 37 för Göteborg. I fyra av de fem senaste mötena lagen emellan har det bjudits på målkalas, tre matcher har bjudit på minst fyra mål, samtidigt som ett möte bjudit på tre mål.

0-1
0-4
1-2
1-3
2-3

Tror den målrika trenden fortsätter här, jag spelar över 2,5 mål till fina 1,70 på BET365.