Match: Halmstad-Örgryte (Superettan) | Speltips: Halmstad | Odds: 1,80 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: Bet365

Måstematch för Halmstad när Örgryte kommer på besök. Hemmalaget har kryssat i två raka matcher, 1-1 borta mot Värnamo och 2-2 mot Åtvidaberg hemma senast, och man har endast en poäng ner till AFC som befinner sig på kvalplatsen. Dock har man en match mindre spelad och en seger här skulle verkligen innebära ett stort steg mot Allsvenskan för Halmstad.

Få 100% upp till 1000 SEK hos Bet365

Hemma är Halmstad man riktigt starka, åtta segrar har det blivit och endast en förlust på säsongens elva hemmamatcher. Krysset mot Åtvidaberg senast var blott andra krysset på elva matcher. Nu har man inte råd att tappa fler poäng om man vill hålla den allsvenska drömmen vid liv, med tanke på att Sirius gjort ett ordentligt ryck i toppen av tabellen och nu leder serien med hela sju poäng ner till Halmstad.

I de fem senaste mötena lagen emellan har Halmstad lyckats vinna tre. Känns som att Halmstad är det klart bättre laget, det brukar ju sägas att motivation slår klass men då får vi inte glömma att det är Halmstad som har allt att spela för. Jag synar den raka ettan till 1,80, tre poäng som gäller i jakten på en allsvensk direktplats. Lycka till vid rygg!

Få 100% upp till 1000 SEK hos Bet365