Match: Zenit St. Petersburg-Rubin Kazan (Ryssland Premier League) | Speltips: Zenit | Odds: 1,50 | Spelstopp: 18:30 | Spelbolag: Bet365

Zenit stod för en av tidernas mäktigaste vändningar när man vände 3-0-underläge till 4-3-vinst borta mot Maccabi Tel Aviv i Europa League, när det återstod cirka 20 minuter av matchen. Otroligt imponerande. Nu väntar Rubin Kazan hemma i ligaspelet och tre poäng bör det bli om man ser till statistiken och dagsformen på lagen.

Zenit är formstarka just nu, tre raka segrar och obesegrade i de sju senaste matcherna. Annat kan sägas om Rubin Kazan som endast har en seger på de sju senaste, och som har det jobbigt i botten av tabellen med endast en seger på de sex inledande ligamatcherna. Zenit har inlett säsongen med tre segrar och tre kryss, fortfarande ingen förlust och här tror jag man plockar en ny trepoängare.

Zenit har gjort hela 15 (!) mål i de fem senaste mötena med Rubin Kazan, fyra segrar och ett kryss har det blivit. Man är ett klart starkare lag och tre poäng är det enda som gäller hemma mot ett formsvagt Kazan. Raka ettan ligger på 1,50, ett ganska tråkigt odds men perfekt som dubbelvirke. Lycka till vid rygg!