Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Arsenal har hittat formen och kommer till matchen med två raka segrar i bagaget.

  • Den yngre generationen i form av Saka, Martinelli och Smith Rowe har bidragit med kvaliteter som Arsenal saknat under tidigare omgångar.

  • West Brom har förlorat fyra av deras sex senaste ligamatcher.

  • West Brom kommer senast ifrån en pinsam 0-5 förlust mot Leeds United.

  • West Brom har en alldeles för svag spelartrupp för den höga nivån som Premier League håller.

Nykomligen har det tufft

Sedan återkomsten till Premier League har det varit otroligt tufft för hemmalaget West Bromwich. Klubben stod för en imponerande fjolårssäsong i Championship och knep till slut en stark andraplats. Men hittills har det visat sig att temposkillnaden är alldeles för stor för West Bromwich just nu. I skrivande stund hittas nykomlingen på en 19:e plats i tabellen.

Nykomlingens svaga start på säsongen gjorde så att ledningen sparkade tränaren Slaven Bilic. In kom istället den erfarne Sam Allardyce som är känd för att rädda kvar lag med små medel. Men Allardyce har inte fått någon bra start i West Brom och laget har fortsatt på den negativa trenden trots tränarbytet. West Brom kommer senast ifrån en pinsam 0-5 förlust mot Leeds United. Det syns ganska självklart att hemmalaget besitter en alldeles för svag spelartrupp för Premier League. Under lördagen väntar ett Arsenal som hittat formen igen!

Hittat formen igen

Gästerna Arsenal har också haft sig en mardröms-säsong hittills. Men Artetas gäng har äntligen fått se lite ljus i tunneln igen och det återstår att se ifall gästerna kan fortsätta på den här fina vågen. Arsenal vill nog helst inte titta på tabellen just nu, den så kallade storklubben var närmare en nedflyttning än Europa-platserna för bara några omgångar sedan.

Men 3-1 segern mot Chelsea bröt den negativa trenden och gav Arsenal något att bygga på. Den yngre generation i form av Saka, Martinelli och Smith Rowe har verkligen visat framfötterna under de närmaste omgångarna. Trion har givit Arsenal ett bra djupledsspel och viljan att anfalla, något som har saknats under den här säsongen. Med två raka segrar i bagaget är det ett betydligt självsäkrare Arsenal som kommer till The Hawtorns under lördagen. Vi väljer att klicka i den raka tvåan!

Speltips.se ger tipset:

Arsenal vinner hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 1/2 kl 15.14

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.