Jag väljer att spela på hemmalaget i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Chelsea förlorar inte tre raka matcher i det skick man varit i tidigare under säsongen.

  • Chelsea har endast släppt in två mål på sex matcher den här säsongen.

  • Southampton har nollats i tre raka Premier League-matcher.

  • Det hänger ett Romelu Lukaku-mål i luften.

  • Chelsea rättvisa favoriter. Vi fegspelar med -1 asian – där vi får pengarna tillbaka vid uddamålsvinst.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Chelsea -1 asian handicap hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

FÅ 100 KR GRATIS – UTAN INSÄTTNING!

Dags att hitta tillbaka, Chelsea!

En tung vecka är påväg att ta slut för Chelsea. Förlusten mot Manchester City förra helgen var inte det enda nederlaget förra veckan, då man förlorade bortamötet mot Juventus i Champions League. Nu väntar en, på pappret, betydligt enklare uppgift när Southampton kommer på besök till Stamford Bridge. Ett par gäster som har blivit nollade i tre raka matcher och det tycker jag talar för Chelsea, mer än vad det redan gjorde på förhand. Det går givetvis att dra slutsatser om att Chelsea blivit nollade i två, men det är en helt annan sak och vi är många som vet om lagets styrkor och att det säkerligen släpper redan i helgen.

Jag lägger mitt hopp till Tuchels Chelsea i det här mötet och tror att det vänder i helgen. Southampton saknar flytet som man behöver i den här typen av matcher och det känns extra bra att ta med handicap-spelet då. Chelsea att vinna med mer än ett mål är fint på förhand, men säkras upp med -1 Asian som betyder att vi får tillbaka insatsen vid endast uddamålet.

Tungt i det offensiva

Che Adams fick en ny lekkamrat i Adam Armstrong inför den här säsongen, när Danny Ings lämnade för konkurrenten. Det började lovande och Armstrong gjorde mål redan i sin första match. Sedan dess har det inte blivit fler mål, varken för Armstrong eller Adams, som jobbar mycket med att få hål på motståndarna. Schemat har varit ganska tufft i starten, men det ser ut att vända efter helgens match mot Chelsea, då Leeds, Burnley och Watford väntar i kommande omgångar. Det återstår att se om James Ward-Prowse och hans lag kan vända skutan då, för här får man det tufft.

Jag ser inget större hot i dagens Southampton, trots att man har två erkänt fina målskyttar längst fram så saknar man det där lilla extra just nu. Jag höjer Chelseas defensiv högt precis som många andra och det är ytterligare en del i det hela. Chelsea kommer vända på skutan om ni frågar mig, det är inte möjligt att förlora tre raka matcher under den här perioden, när man är såpass starka. Southampton krigar vidare.

FÅ 100 KR GRATIS – UTAN INSÄTTNING!
fotboll, premier league
|
units: 2/5 - spelstopp: 16:00
Chelsea - Southampton
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.