Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Watford har löst BLGM-spelet i deras tre senaste matcher.

  • Leeds har löst vårt målspel i fem av deras sex ligamatcher.

  • Leeds-försvaret har stått för flera urusla prestationer den här säsongen. De har släppt in hela 14 mål efter sex spelade ligamatcher.

  • Båda lagen besitter kvalitetsspelare i omställningsspelet. I Leeds är det brassen Raphinha som skapar mest och i Watford har Ismaila Sarr övertygat.

  • Leeds får klara sig utan ledaren Luke Ayling under lördagen. Det är den stabilaste försvarsspelaren i Leeds enligt undertecknad.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Båda lagen gör mål hos Comeon

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Virvelvinden Leeds

Marcelo Bielsa och hans Leeds fortsätter att vara som en virvelvind i engelska Premier League. Ifjol var den anrika klubben nykomlingar och de gjorde stora avtryck i deras Premier League-återkomst. Det har däremot inte gått lika bra i den nuvarande säsongen. Motståndarlagen har hittat Leeds svagheter allt mer den här säsongen och deras offensiva tänk har straffat dem i flera matcher.

I skrivande stund hittas Bielsas gäng på en 18:e plats med tre inspelade poäng. De vitklädda står alltså utan seger efter sex spelade omgångar. Deras försvarsspel har inte haft någon synkronisering överhuvudtaget och motståndarna har öst in mål på Leeds. Hemmalaget får klara sig utan ledaren Luke Ayling och anfallaren Patrick Bamford som missar lördagens match på grund av skador. Leeds är fortsatt farliga framåt med kvalitetsspelaren Raphinha som ligger bakom det mesta i offensiven. Vi tror på ytterligare en Hawaii-liknande fotboll där båda lagen skapar chanser under lördagen!

Klart över förväntan hittills

Inför säsongen var det många som uttalade sig om att nykomlingarna Watford, Norwich och Brentford skulle få det tufft i högstaligan. Men efter sex omgångar har två av dessa lagen överraskat rejält. Watford och Brentford har presterat klart över förväntan och hittas i mittenskiktet av tabellen. Watford har tagit två starka segrar och har därmed fått ett bekvämt avstånd ner till botten där den tredje nykomlingen Norwich hör till.

Watford har släppt in mål i samtliga sex ligamatcher den här säsongen, det är istället anfallsspelet som givit laget ett par segrar. Ytterspringaren Ismaila Sarr är verkligen ett hot för samtliga försvarsspel med sin enorma snabbhet. När han får upp sin fart är han tveklöst en av de snabbaste spelaren i hela ligan. Senegalesen har mäktat med fyra ligamål hittills och han kommer spela en vital roll under hela säsongen. Vi tror att gästerna kommer få sina chanser till de snabba omställningarna när de möter ett svajigt Leeds-försvar. BLGM-spelet har suttit i deras tre senaste matcher!

fotboll, Premier League
|
units: 2/5 - spelstopp: 16:00
Leeds - Watford
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.