Över 2,5 mål i matchen blir mitt drag. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Inters sex inledande ligamatcher har samtliga gått över 2,5-linan. Faktum är att samtliga sex matcher bjudit på minst fyra (!) mål.

  • Inter har mäktat med 20 mål framåt på de sex inledande matcherna, ett målsnitt på ruggiga 3,33 mål/match.

  • Spelet har suttit i de fyra senaste mötena lagen emellan.

  • Två tränare som förespråkar en offensiv fotboll.

  • Firma Dzeko-Lautaro är glödheta. Duon har stått för nio mål på sex matcher.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Över 2,5 mål hos Hajper

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

FÅ 100 KR GRATIS – UTAN INSÄTTNING!

Underhållande tillställning att vänta

Här går jag rakt på sak – det är upplagt för en underhållande tillställning när Sassuolo tar emot de regerande mästarna Inter under lördagskvällen. Båda lagen har imponerat under säsongsupptakten och här är det tre otroligt viktiga poäng som står på spel. Förväntar mig två lag som går ut och krigar om de blytunga poängen, någon riskminimering kommer inte på tal här.

Sassuolo har verkligen imponerat under säsongsinledningen, även om tabellen vittnar om annat. De Zerbis mannar återfinns på en 12:e plats i tabellen med två vinster, ett kryss och tre förluster på de sex inledande matcherna. En tabell visar dock sällan en hel sanning, och här har vi ett praktexempel på just detta. Sassuolo har endast vunnit två matcher den här säsongen, vilket är direkt ologiskt med tanke på hur laget presterat under säsongen. Bortsett från hemmaförlusten mot Torino, där man blev fullständigt utspelade, har Sassuolo imponerat spelmässigt.

Ett praktexempel är 2-1-förlusten borta mot Roma i den tredje omgången, en match man fullkomligt dominerade från början till slut. Man radade upp solklara målchanser, men istället för att hitta det avgörande 2-1-målet var det Roma som kunde avgöra med minuten kvar av tilläggstiden. Just detta har varit Sassuolos problem under säsongsinledningen, man har stått för imponerande offensiv fotboll, men misslyckats med att stänga matcherna och bärga hem poängen. Mot ett offensivt Inter är det upplagt för en svängig tillställning, där två offensiva lag verkligen behöver poängen.

Upplagt för målfest

Det råder inget snack om att det är upplagt för en svängig och målrik tillställning under lördagskvällen. För motståndet står ett Inter som verkligen övertygat under säsongsupptakten. Med Simone Inzaghi vid rodret har man stått för en frejdig offensiv fotboll, där målfesterna avlöst varandra. 20 mål framåt har det blivit på sex spelade ligamatcher, ett målsnitt på 3,33 mål/match. Ett snitt som på egen hand passerar mållinan i fråga.

Gästerna har bland annat hunnit mosa Genoa med 4-0, Bologna med 6-1 och Fiorentina med 3-1. Lagets samtliga matcher den här säsongen har passerat såväl över 2,5-linan som över 3,5-linan, och i ärlighetens namn är det inte mycket somt talar för ett trendbrott när man gästar Mapei Stadium. Anfallsduon Dzeko-Lautaro har inlett säsongen strålande och en offensiv spelare som Dumfries har kommit in i laget på ett bra sätt. Man öser in mål samtidigt som man har förtvivlat svårt att hålla nollan, 4-0-segern i premiären har följts upp med fem raka ligamatcher där man misslyckats med att hålla nollan. Man är dock alltjämt obesegrade med fyra vinster och två kryss, vilket kan anses vara en tydlig indikation på att det är offensiven man förlitar sig på.

De fyra senaste mötena lagen emellan har passerat över 2,5-linan. Bland resultaten hittar vi en 3-3-tillställning och en 3-2-seger för Inter. Här är det upplagt för en ny målrik tillställning och jag väljer att sikta in mig på över 2,5 mål till 1,55 gånger pengarna.

fotboll, Serie A
|
units: 5/5 - spelstopp: 20:45
SASSUOLO - INTER
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen. T