Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Fyra av det fem senaste inbördes mötena har slutat med att båda lagen gör mål.

  • Juventus har växlat upp och har tre raka segrar.

  • Torino är obesegrade i fyra raka matcher.

  • Juventus har gjort mål i sju av deras åtta spelade matcher denna säsongen.

  • Torino har gjort mål i alla deras Serie A matcher denna säsongen.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

FÅ 100 KR GRATIS – UTAN INSÄTTNING!

Börjat komma igång

Vi blickar mot första turin derbyt för denna säsongen när Torino ta emot Juventus på hemmaplan. Juventus har börjat komma igång efter en dålig start på säsongen. De har vunnit det två senaste Serie A matcherna. Juventus slog senast Sampdoria på hemmaplan, matchen slutade 3-2 och Juventus stod för en bra Juventus insats. Tyvärr för Juventus kostade dock matchen skador på både Paulo Dybala och Álvaro Morata. Det är oerhört tunga skada avbräck för Juventus som tappar två av sina viktigaste spelare i offensiven. Det går även argumentera för att med Dybala borta tappar de även sin bästa spelare. Under veckan visade dock Juventus att man har en väldigt bredd trupp, när de hemma slog Chelsea i Champions League imponerande med 1-0.

Torino Har gjort det väldigt bra med ny tränaren Ivan Jurić vid rodret under säsongsinledningen. Efter att under fjolåret varit inblandade i bottenstriden har de till denna säsong verkligen tagit kliv. Efter de två inledande förluster i Serie A är Torino nu obesegrade i fyra raka matcher. Ivan Jurić har fått Torino att bli ett svårslaget lag som jobbar väldigt hårt kollektivt. Det har även visat att det kan störa lagen i toppen av tabellen. I insatserna mot Atalanta, Fiorentina och Lazio där Torino förtjänade mer poäng än vad resultaten visar.

Tight spelschema

För de som följt Serie A det senaste säsongerna vet hur bra Ivan Jurić lyckades med Hellas Verona. Mycket i Torinos spelar under inledningen går att likna med hur Jurić ledde just Hellas Verona. Det är två formstarka lag som kliver in i detta derbyt. Juventus bör ses som favoriter sätt till trupp och ambitioner. I åtanke ska man dock ha Juventus påtagliga skadeläge och tighta spelschema. Detta blir Juventus tredje match på sex dagar i mötet mot Torino.  

Jag väljer därför att lockas mer av att klicka i att båda lagen gör mål i detta derbyt. Turin derbyna har också i fyra av det fem senaste mötena slutat med att båda lagen gör mål. Torino har med några starka nyförvärv under sommaren verkligen fått igång offensiven. De har fortfarande inte gått från en Serie A match denna säsongen mållösa. Juventus har också ett bra målfacit med mål i sju av deras åtta spelade matcher. Jag synar att det blir mål åt båda hållen i matchen och njuter av Derby della Mole.

FÅ 100 KR GRATIS – UTAN INSÄTTNING!
fotboll, Serie A
|
units: 2/5 - spelstopp: 18:00
Torino - Juventus
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.