Speltips:

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 1/12 kl 11.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i sju av Cagliaris tio senaste matcher.
  • Cagliari har haft två raka målsprakande tillställningar på hemmaplan, 3-2 mot Bologna och 5-2 mot Fiorentina.
  • Cagliari har lämnat en enda match utan att måla den här säsongen.
  • Sampdoria har målat i fyra av sina sex senaste bortamatcher.
  • Cagliari saknar en hel del spelare i försvar. Olsen och Cacciatore avstängda. Reservmålvakten Cragno är skadad. Dessutom riskerar Birsa, Ceppitelli och Pellegrini att missa på grund av skador. Öppnar för bortamål.

Serie A:s roligaste lag?

Cagliari klev in i säsongen som vilket lag som helst egentligen. Något spännande, absolut, men det var nog få som trodde att det skulle glimra om dem som det har gjort hittills. Detta lag är en fröjd för ögat att få skåda, på många sätt. Det är inte sällan deras matcher bjuder på fart, fläkt och extraordinär specialitet. Truppen kryllar av unika spelartyper och ja, karaktärer egentligen. Här har du alltifrån Ceppitelli i försvarslinjen till Nainggolan som länk mellan försvar och anfall. Lägg därtill fotbollsprofilen Diego Simeones son, Giovanni Simeone. Och som avslut kan du bara se Klopps konstiga värvning Ragnar Klavan där bak. Detta är bara få nämnda namn, i ett annars ännu spännande lag.

Rossoblu har sannerligen imponerat. Sju vinster, fyra oavgjorda och endast två förluster ger dem 25 poäng och en fin fjärdeplats. Faktum är att detta lag inte har förlorat på exakt tre månader, vilket är ett sanslöst facit.

Och på tal om fart, fläkt och mål. Spelet, båda lagen gör mål, har suttit i sju av Cagliaris tio senaste matcher. Deras två senaste matcher på hemmaplan har fullkomligen exploderat i mål, där slutresultaten blev seger mot Bologna med 3-2 och seger mot Fiorentina med 5-2. De har endast lämnat en enda match utan att måla på hela den hittills spelade säsongen. Dock saknar de en hel del spelare till denna match, i synnerhet i försvaret. Olsen och Cacciatore saknas efter att båda drog på sig ett rött i förra omgången. Dessutom saknas reservmålvakten Cragno och Birsa, Ceppitelli och Pellegrini riskerar alla att missa på grund av skavanker. Detta öppnar upp för Sampdoria att kunna sätta en balja.

Total besvikelse

Sampdorias säsong har varit bortom all acceptans. Prestationen man hittills här mäktat med detta år har mer eller mindre varit den sämsta på många år. De har länge legat nere i botten och tampats på nedflyttningsplats, men har på senare tid spelat upp sig något. Obesegrade i fyra raka matcher, gör nu att de placerar sig på en 17:e-plats, positionen ovanför nedflyttningsplats. De har kammat hem tre vinster, kryssat tre och förlorat sju matcher. Tolv inspelade poäng har det blivit. Däremot har målskyttet inte varit det bästa. De har bara lyckats sätta nio baljor i nät och släppt in 20 bollar.

Dock har man som sagt spelat upp sig något på senare tid. De har nämligen kryssat två och vunnit två på de fyra senaste. Dessutom har Sampdoria målat i fyra av sina sex senaste bortamatcher. Talar väldigt mycket för en målrik tillställning – eller åtminstone att båda lagen gör mål.
Till denna match får Sampdoria klara sig utan Bereszynski i försvaret. Addera att Bertolacci, Bonazzoli, Depaoli och Quagliarella alla riskerar att missa på grund av olika anledningar.

Håll ögonen på Manolo Gabbiadini, som hittade in i målprotokollet senast.

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 1/12 kl 11.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.