Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Barcelona kommer med en formstark offensiv som löst vårt spel på egen hand i två raka matcher

  • Barcelona har stora problem i backlinjen, endast en mittback tillgänglig till spel

  • Spelet satt med god marginal senast lagen möttes, 5-1 till Barcelona

  • Ferencvaros har snittat 4,5 mål per match hittills i gruppspelet

  • Barcelona löser spelet i tre av de fyra senaste matcherna, jämnt möte mot Atlético Madrid undantaget

Snittat 4,5 mål per match

Ferencváros var förhandstippade att hamna sist i sin grupp i Champions League men inför omgång nummer fem ligger man på samma antal poäng som Dynamo Kiev, och tredjeplatsen lär avgöras i sista omgången. Först har Ferencváros en match mot Barcelona att se fram emot, då man under onsdagen välkomnar katalanerna till Ungern. Matchen på Camp Nou blev en tillställning att glömma för Ferencváros, som föll med hela 5-1. Sedan dess har man fortsatt släppa in mål och inför detta möte kan vi konstatera att Ferencváros snittat 4,5 mål per match hittills i gruppspelet.

Trots resultatet på Camp Nou är det värt att nämna att Ferencváros hotade Barcelona en hel del framåt, och här borde man kunna hota ännu mer. Inte bara för att man nu spelar på hemmaplan, men även med tanke på Barcelonas tunga avbräck i backlinjen.

Nära gruppvinst!

Barcelona börjar göra framsteg under Koeman efter en rent ut sagt usel start på säsongen där poängtappen blev alldeles för många. Man föll visserligen mot Atlético i ligaspelet förra helgen, men utöver det har man kunnat noteras för segrar som 5-2 mot Betis, 4-0 borta mot Dynamo Kiev samt nu senast 4-0 på hemmaplan mot Osasuna. Messi kan komma att bli vilad här, men laget visade att man kan klara sig fint utan argentinaren i bortamatchen mot Kiev, och med en väldigt bred offensiv ska man lyckas producera mot Ferencváros – det råder trots allt klasskillnad.

Barcelona kommer dock med tunga avbräck bakåt, det ser knappast ljust ut för lagets backlinje framöver. Med Umtiti, Piqué, Aruajo alla skadade fick Lenglet lämna planen mot Osasuna efter skada på honom med, så nu har Barcelona endast en mittback tillgänglig i Mingueza som faktiskt gjorde sin debut i mötet mot Kiev. Blir intressant att se hur Barcelona går tillväga, sannolikt kommer antingen Busquets eller De Jong hoppa ner i mittlåset med Mingueza. Känns inte allt för stabilt med andra ord.

Här är det upplagt för målkalas åter en gång och jag väljer att gå emot oddssättarna – över 3,5 mål till ett mycket fint odds!

Speltips.se ger tipset:

över 3,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 30/11 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.