Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Första mötet mellan lagen slutade 0-0.

  • Två väldigt formstarka lag.

  • Sevilla är väldigt kompakta och starka i sin defensiv.

  • Chelsea fortsätter imponera defensivt, samtidigt som man emellanåt har svårt att vara effektiva framåt.

  • Under 3 asian ger oss seger vid två mål eller mindre, pengarna tillbaka vid exakt tre mål och förlust vid över tre mål. Det skall vi komma långt på!

Svårslagna

Grupperna börjar forma sig i Champions League och vi har sett ett antal lag avancera till slutspel redan nu. Omgång fem är här och det finns mycket mer att spela om, bland annat första- och andraplatsen. Under onsdagen riktar vi blickarna mot Spanien samt mötet mellan Sevilla och Chelsea. Tvåan mot ettan i gruppen slåss om en sak: förstaplatsen. För tillfället står man på samma poäng, men Chelsea håller förstaplatsen med bättre målskillnad för tillfället. Senaste mötet spelades i London på Stamford Bridge och blev mållöst. Ett möte som innehöll två kompakta och formstarka lag, precis som den här gången.

Sevilla har fem raka vinster inför mötet under onsdagen, ett mycket starkt facit och en form som talar för att man kan stå emot Chelseas förväntade anstormning. Spanjorerna har sämre målskillnad än Chelsea och det skall nog krävas en seger här för att man skall ta förstaplatsen i den här gruppen. Man möter dessutom ett Chelsea som fått ordning på sitt försvarsspel efter ankomsten av Edouard Mendy och Thiago Silva. Målsnålt igen, under 3 asian är ett mycket fint spel!

Det krävs mer

Frank Lampard går för säkrad gruppseger under onsdagen, där en seger skulle betyda väldigt mycket inför fortsättningen. Inte bara för att man får en ”lättare” lottning i slutspelet, men också för att man gärna roterar i den avslutande matchen mot Krasnodar på hemmaplan. Senast fick man bara (!) 0-0 mot Premier League-ettan Tottenham efter ett stort övertag i både boll och målchanser. Något saknades, trots den fina formen, i Chelsea för att avgöra den här matchen och möjligtvis skulle en anfallare som Olivier Giroud kommit in i matchen tidigare för att kunna bilda hot i luftrummet.

Till matchen då, en match som jag tror kan likna den senaste mellan lagen väldigt mycket. Chelsea hade väll ett litet övertag även då, men fick inte hål på ett kompakt och starkt Sevilla. Nu har Chelsea fått tillbaka både Christian Pulisic och Kai Havertz, som båda är aktuella för en startplats. En central anfallsposition för Timo Werner kan också vara en lösning. Hur som helst ser vi ett Chelsea som går för tre poäng här. Det kommer bli tight, målsnålt och en kamp om alla poäng. Jag tror på jämnt, men en segrare.

Speltips.se ger tipset:

Under 3 asian hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 1/12 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.