Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Ho-Sang är en spetsspelare och har flera fina aktioner hittills.

  • Ho-Sangs klubbteknik har jämförts med självaste Connor McDavid.

  • Ho-Sang har goda meriter där han producerat poäng i NHL kontinuerligt.

  • Leksand har ett formtapp och kommer från tre svaga insatser.

  • Örebro måste börja vinna bortamatcher, förstakedjan med Ho-Sang-Abols-Rendulic måste därför producera poäng.

Meriterad trots ung ålder

Josh Ho-Sang draftades 2014 i första rundan av New York Islanders. Gjorde sedan mellan 2015-2017 kontinuerliga matcher i NHL och gjorde också mycket poäng och snittade nästan ett poäng per match under den perioden. Sedan har det gått lite troll och spelaren har varit lite strulig och inte fått chansen i NHL-truppen. Han har dock fortsatt att göra poäng och har presterat mycket poäng även i AHL-laget San Antonio Rampage. Håller man bra klass i AHL så håller man också bra klass i SHL och Josh Ho-Sang har visat att han är här för att hjälpa Örebro till segrar.

Dock har det inte blivit några poäng än, trots flera bra aktioner med både framspelningar och skott. En aktion i hemmasegern mot Luleå stack ut extra där Ho-Sang var nära att spräcka sin målnolla med en snurrfint som helt lurade Luleåbacken. Och det är också den typen av aktioner som är signifikant för en spelare som Josh Ho-Sang. En tidigare coach har jämfört hans teknik med självaste Connor McDavid och med ord som dessa så tycker jag att det nu borde vara dags för lite ketchupeffekt för kanadensaren. Ska vi säga 1+1?

Formtapp på hemmalaget?

Jag tycker också chansen för Ho-Sang att göra poäng ökar lite i och med att hemmalaget Leksand tappat lite i kvaliteten de senaste tre matcherna. En dålig insats med förlust mot hemmaplan mot Färjestad följdes upp med att släppa in hela sex mål borta mot Oskarshamn. Senast vann man förvisso, men det mot ett Djurgården som inte ens kan stava till form längre. Lite formtapp i Leksand helt enkelt och jag hoppas det kan leda till nån extra chans för Örebro.

Förstakedjan i Örebro kommer också att innehålla Josh Ho-Sang, som kommer spela tillsammans med spetsspelarna Rodrigo Abols och Borna Rendulic. Den här kedjan har en uppgift, att göra poäng och det behövs verkligen för Örebro behöver börja vinna matcher kontinuerligt igen. Stora problem på bortaplan den senaste tiden och den trenden måste man helt enkelt vända. Förhoppningsvis är Ho-Sang en del av lösningen.

Speltips.se ger tipset:

Josh Ho-Sang över 0,5 poäng hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 1/2 kl 08:30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.