Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Norwich har spelat oavgjort eller vunnit i 22 av deras 26 ligamatcher den här säsongen.

  • Millwall har endast vunnit en av deras sju senaste ligamatcher.

  • Norwich har vunnit tre av deras fyra senaste inbördes möten. Det fjärde mötet slutade oavgjort.

  • Millwall har förlorat två av deras tre senaste hemmamatcher.

  • Norwich besitter en betydligt starkare spelartrupp än hemmalaget Millwall. Gästerna har fått behålla flera nyckelspelare ifrån Premier League-säsongen.

Inte matchat fansen förväntingar

Vi riktar fokus mot engelska Championship när hemmalaget Millwall ställs mot serieledaren Norwich City. Vi är inne i den 27:e omgången och matchen äger rum på Millwalls hemmaarena The Den. Championship är en liga med hela 24 lag, vilket genererar i ett tufft matchande för klubbarna. Millwall spelade så sent som i lördags men nu är det dags att ladda om igen inför tisdagens batalj.

Millwall är en anrik klubb som har många anhängare trots att laget befinner sig i engelska andraligan. Men laget har väl inte riktigt matchat fansens förväntningar under den här säsongen. Förra säsongen var Millwall ytterst nära ett efterlängtat Premier League-kval, men hemmalaget föll med två poängs marginal. I nuläget hittas Millwall på en betydligt svagare placering i ligan, nämligen en 16:e plats efter 26 spelade ligamatcher. Millwall har inte hittat rätt under den närmaste tiden och vinsterna har varit få. De har endast vunnit en av deras sju senaste ligaomgångar – det blir inte lättare att bryta den negativa trenden när de dessutom ställs mot serieledarna Norwich under tisdagen.

Farkes mannar imponerar

Gästande Norwich kan vara extremt nöjda över deras säsong hittills, men det gäller att fortsätta på samma spår ifall uppflyttningen ska bli verklighet. Det krävs en enorm styrka att studsa tillbaka till Premier League igen efter bara en säsong i Championship. Norwich visade en del ljusglimtar i den engelska högstaligan förra säsongen men Farkes mannar tog alldeles för få poäng.

Nedflyttningen blev ett faktum men klubben fick behålla flera av deras nyckelspelare även den här säsongen. I Norwich trupp hittar vi flertalet spelare som bevisat att de håller på högsta nivån i England. Anfallaren Pukki mäktade med elva fullträffar i Premier League och var fenomenal i inledningen av säsongen. Finländaren fortsätter spela en avgörande roll för klubben och leder den interna skytteligan i Championship med elva mål just nu. Norwich leder ligaspelet med 54 inspelade poäng och går med stora steg mot en återkomst i PL. Gästerna har endast förlorat en av deras elva senaste ligamatcher, vi tror på minst ett oavgjort under tisdagskvällen!

Speltips.se ger tipset:

Norwich DNB hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 31/1 kl 09.29

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.