Daniel Jacobsson|1 februari, 2023, 11:56

Jag väljer att spela på hemmalaget i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Real Madrid behöver en seger efter att ha hamnat fem poäng bakom ettan Barcelona.

  • Revanschlust efter 0-0 mot Sociedad senast.

  • Valencia har ingen vidare dagsform och står på två raka förluster.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Real Madrid & över 1,5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Fortsatt obesegrade

Real Madrid hade stora problem med Real Sociedad i den förra ligamatchen. Det skall sägas att hemmalaget roterade en hel del när man ställde Dani Ceballos, Nacho och en Eduardo Camavinga som spelade vänsterback på planen. Det blev mållöst och det är väll precis som Barcelona här, att man har lite problem att göra mål i vissa fall. Spetsen med Benzema, Vinicius och Rodrygo är av högsta klass men när formen inte finns där blir det ofta tunt. Med det sagt, jag tror att Real Madrid tar rejäl revansch på sig själva här och avfärdar Valencia med besked.

Att Real Madrid vinner matchen och gör två mål här blir spelet och det hittar vi fint till 1.65 på Bet365. Luka Modric lär vara tillbaka i startelvan här som bör tänkas över ordentligt av Carlo Ancelotti. Laget är inne i en tuffare period med bra motstånd nu och det gick bra innan senaste matchen mot Real Sociedad. Två mål eller fler gör man ofta och på hemmaplan är man fortsatt obesegrade den här säsongen. Madrid-klubben är tvungen att ta tre poäng här och då finns det chans för islossning. Ettan klickas med överspelet.

Formsvagt

Dagsformen är inget vidare när Santiago Bernabeu står som nästa hållplats för Valencia. Laget har två raka förluster och har inte vunnit på tre raka matcher när man åker till Madrid. Real Madrid är ett lag som man inte har någon vidare lycka mot senaste åren heller för den delen. Speciellt inte på Bernabeu, där samtliga lag har problem att ta med sig poäng nu för tiden. Real Madrid har hamnat fem poäng efter Barcelona i toppen och behöver en seger här. Valencia har inte lyckats hitta en jämn form den här säsongen och har inte ens häng på europaplats.

Att åka till Madrid utan någon dagsform är inget att föredra och jag har en känsla att Valencia får det rejält tufft i det här mötet. Hemmaseger är på tapeten tidigt och därefter följer över 1,5 mål för värdarna. Valencia har haft problem i defensiven den här säsongen och snittar fler än ett insläppt mål per match i ligaspelet, så även på resande fot. För hemmalagets del, som är obesegrade på hemmaplan, har man snittat två mål per match hittills.

fotboll, laliga
|
units: 2/5 - spelstopp: 21:00
Real Madrid - Valencia
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.