Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Greuther Furth besegrade Bundesliga-klubben Hoffenheim i förra cupomgången. Matchen slutade 2-2 och sedan vann Greuther Furth straffläggningen.

  • Werder Bremen har släppt in mål i 14 av deras 16 senaste ligamatcher.

  • Greuther Furth har gjort mål i åtta raka matcher.

  • Greuther Furth snittar nästan två mål per ligamatch den här säsongen.

  • Werder Bremen har haft en dags mindre vila inför tisdagens cupmatch.

Tätt matchande

Ett spännande slutspel väntar i tyska DFB Pokal under tisdagskvällen. Vi håller ett extra öga på kvartsfinalen mellan Bundesliga-klubben Werder Bremen och gästande Greuther Furth. Hemmalaget som spelar i landets högstaliga är givetvis favoriter till att avancera vidare i cupspelet. Det är enbart en match som gäller och därmed avgörs det redan under tisdagen.

Werder Bremen har blandat och gett i säsongens ligaspel och hittas på en elfteplats just nu. Kohfeldt och hans mannar har haft väldigt svårt att hålla tätt bakåt och därmed mist många poäng på grund av det. Werder Bremen har släppt in mål i 14 av deras 16 senaste ligamatcher. Hemmalaget spelade så sent som i lördags och måste ställa om för en nya match bara några dagar efter. Vinna eller försvinna måste något av lagen forcera vid ett eventuell underläge, vi höjer ett varningsfinger för underdogsen Greuther Furth!

Underskattat bortalag

Vi tror att gästerna Greuther Furth lägger betydligt mer krut på cupspelet än hemmalaget Werder Bremen. Gästerna har dessutom haft en dags mer vila inför tisdagens kvartsfinal. Klubben Greuther Furth spelar i tyska andraligan 2.Bundesliga och hittas i toppen av tabellen just nu. Med 35 inspelade poäng på 19 ligamatcher har Greuther Furth stora chanser till en topplaceringen den här säsongen.

En fjärdeplats och 37 gjorda mål visar prov på en grym säsong hittills för Greuther Furth. Gästerna snittar nästan två mål per ligamatch den här säsongen och kommer till tisdagen med två raka vinster i bagaget. Greuther Furth har dessutom gjort mål i åtta raka matcher. Laget slog ut Bundesliga-klubben Hoffenheim i förra cupomgången när en straffläggning krävdes efter ett 2-2 resultat. Vi tycker att gästerna är en aning underskattade och klickar alltså i ett spännande målspel till deras favör.

Speltips.se ger tipset:

Greuther Furth över 0,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 31/1 kl 10.03

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.