Axel Olsson|1 april, 2024, 12:24

Jag väljer att spela på hemmalaget vinner och insatsen tillbaka vid oavgjort i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Samtliga tre i Wolves fronttrio saknas. Cunha, Neto och Hwang är skadade.

  • Wolves har förlorat deras två senaste bortamatcher

  • Burnley kämpar för sin överlevnad. Laget har stått för flera starka arbetsinsatser.

  • Burnleys offensiv har levererat. Gjort sex mål på tre matcher.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Lever på hoppet

Det har länge känt som att både Sheffield United och Burnley är klara för en nedflyttning. Det är dock åtta omgångar kvar att spela och Burnley har sprattlat till på senaste. Med rejäla arbetsinsatser har laget tagit poäng i deras tre senaste, vilket gör att de fortfarande har en chans att ta sig upp på säker mark. Kompanys gäng har en bristande kvalitet i truppen, men det går inte att klaga på deras vilja i de senaste omgångarna.

Trots ett rött kort i den 40:e matchminuten mot Chelsea, lyckades Burnley göra två mål och få med sig ett oavgjort resultat från Stamford Bridge. En otrolig prestation där kaptenen Cullen och målvakten Muric storspelade. Med två kryss mot Chelsea och West Ham, samt en seger mot Brentford, har den här truppen fått ännu mer hopp inför den avslutande delen. Offensiven har levererat med sex mål på tre matcher. Inlånade Fofana har gjort mål i hans två senaste matcher och han är tillbaka från start under tisdagen. Burnley vill mer i det här mötet och det kan bli direkt avgörande. Vi testar DNB-spelet till deras favör.

Tuffa skador

Det kommer inte att bli en lika dramatisk avslutning för gästande Wolves. De vilar tryggt i mittenskiktet och har varken känning på topp 5 eller någon bottenstrid. I ett sådant läge är det lätt att tappa lite motivation mot slutet av säsongen, samtidigt dras gästerna med en del tuffa skador i truppen. Wolves är utan samtliga tre i sin fronttrio.

Med Cunha, Pedro Neto och Hwang skadade tappar de väldigt mycket spets framåt. De har inte bredd där framme och därmed blir det en rejäl kvalitetsskillnad när dessa tre saknas. Wolves har förlorat deras två senaste bortamatcher mot Aston Villa och Newcastle. Med skadorna i truppen och hemmalagets uppryckning, tror vi att den här matchen kan bli jämnare än väntat. Wolves hade varit givna favoriter om de hade varit fulltaliga, men med de nämnda förutsättningarna backar vi Burnley inför tisdagens batalj.

fotboll, premier league
|
units: 2/5 - spelstopp: 20:45
Burnley - Wolverhampton
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.