Daniel Jacobsson|30 juni, 2024, 16:55

Jag väljer att spela på överspelet i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • USA måste gå för seger.

  • USA har en underskattad trupp. Offensiven med Pulisic, Balogun och Reyna räcker långt.

  • Uruguay förväntas rotera kraftigt.

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Tre poäng i sikte

Tung, väldigt tung förlust för USA mot Panama. Nu kan man tvingas vinna mot självaste Uruguay under gruppspelets sista omgång. Tacksamt nog förväntas Uruguay rotera kraftigt i mötet med USA. Hemmanationen har tillräckligt med klass för att hota om poängen här, men behöver samtidigt ha koll på hur det går mellan Bolivia och Panama på annat håll. Amerikanerna får klara sig utan Timothy Weah här, som drog på sig ett hjärndött rött kort i matchen mot Panama. Spelet med tio man straffade sig och USA hade förmodligen fått med sig ett betydligt bättre resultat annars.

Jag tvekar inte på USA inför mötet med Uruguay, trots att motståndarlaget är ett av turneringens starkaste. Här kommer man möta en gruppsegrare som tar tillfället i akt för rotation. USA åt sin sida kommer ställa fram det bästa man har på pappret och då bör man kunna lösa ett bra resultat. Pulisic och Balogun mot Suarez och De Arrascaeta blir en spännande match i matchen att följa.

Går för guld

Uruguay har allt som krävs för att utmana om guldet i Copa America. Darwin Nunez och hans lagkamrater har redan efter två matcher i gruppspelet visat vilken klass man har. Jag tvekar inte en sekund på att man kommer öka takten ytterligare när slutspelet drar igång. Uruguay har gjort åtta mål framåt och släppt in ett mål på sina två matcher såhär långt. Ett övertygande facit som bara kan bli bättre. Trots förväntad rotation har Uruguay en trupp och en startelva som håller måttet. Man kan mycket väl vara med i kampen om trepoängaren och så även överspelet som klickas i.

Jag tycker linan ligger alldeles för lågt i det här mötet. Visst att Uruguay visat upp en defensiv som räcker långa vägar, men här roterar man förmodligen och möter ett USA som måste gå framåt för att vinna matchen. Över 2 ger oss pengarna tillbaka vid exakt två mål i matchen, men chansen att vi får se tre mål eller fler i det här mötet är enligt mig lovande. Nattmatch, men det här kan vara värt att ställa klockan för.

fotboll, copa america
|
units: 4/5 - spelstopp: 03:00
USA - Uruguay
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.