Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Pittsburgh såg lovande ut i sitt genrep trots förlust på övertid, mest glädjande för dem är att Sidney Crosby är tillbaka på isen.

  • Montreal Canadiens hade några ljusa stunder mot Toronto men i det stora hela så ser man att det saknas något för att vara ett hotande lag i slutspelet.

  • Pittsburgh har vunnit tre av de fyra senaste mötena lagen emellan.

Crosby tillbaka

Den stora snackisen inför Pittsburghs genrep mot Flyers var att Sidney Crosby var tillbaka och spelade för laget igen. Pittsburgh förlorade dock med 3-2 efter övertid i den första NHL-matchen sedan den 11:e mars. Crosby spelade 23 byten och totalt 19:03 minuter efter att ha missat fem av lagets sex träningar eller “scrimmages” under träningslägret av okända anledningar. Han tränade dock i måndags i Toronto vilket är lagen från östra konferensens samlingsplats för Stanley Cup kvalet.

Crosby spelade med sina vanliga yttrar, Jake Guentzel till vänster och Conor Sheary till höger. Det var Guentzels första match sedan han skadade sin axel den 30:e december, i sin comeback här stod han för en assist till Shearys mål i den första perioden.

En del ljusa stunder

Ilya Mikheyev gjorde mål 33 sekunder in i den första perioden och Morgan Rielly stod för ett mål och en assist för Toronto när de vann med 4-2 mot Montreal Canadiens i sitt genrep i Scotiabank Arena under natten till onsdag. Mikheyev spelade sin första match sedan att ha tvingats till operation i en artär och flera skadade leder i vristen den 28:e december. Vänsteryttern som gjorde fyra mål på sina sex sista matcher innan operationen spelade i andrakedjan i Maple Leafs med kaptenen John Tavares.

Rielly som fick en fraktur i foten den tolfte januari och missade 23 matcher spelade i Torontos sista match innan NHL säsongen sattes på paus den 12:e mars. Han gjorde mål i box play på sin egen retur för att sätta 4-2 målet efter 9:39 spelade av den tredje perioden. För Montreals del så finns det inte mycket att hurra över men man hade en del ljusa perioder men nådde inte helt upp till sin högstanivå.

Speltips.se ger tipset:

Pittsburgh Penguins att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 31/7 kl 16.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.