Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Augsburg har förlorat fyra av sina fem senaste matcher

  • Bayern München är tillbaka på vinnarspåret efter ett par nederlag

  • Bayern München har producerat 48 mål över sexton ligamatcher den här säsongen

  • Augsburg har en målskillnad på 2-11 de fem senaste

  • Bayern München är skakiga defensivt, men ska lyckas producera mål mot ett formsvagt Augsburg

Förlust i fyra av de fem senaste

Augsburg såg väldigt bra ut i början av säsongen, men på senare tid har det gått allt sämre hemma i Tyskland. När det vankas möte mot giganterna Bayern kommer man såklart helst med en fin form i hopp om att kunna sno poäng – vilket Augsburg inte alls gör. Istället har laget förlorat tre av sina fyra senaste ligamatcher, samtidigt som man åkte på storstryk mot Leipzig i cupspelet. Den enda vinsten Augsburg noterats för på veckor är en trepoängare mot bottenplacerade Köln, en knapp vinst på 1-0.

Augsburg har inget fint facit mot de regerande mästarna om vi ser till inbördes möten, så det bådar inte gott för hemmalaget ur den aspekten heller. En målskillnad på 2-11 de fem senaste matcherna gör inte saken bättre, har svårt att se Augsburg vara något större hot under onsdagskvällen trots att Bayern kommer med ett par tuffa veckor bakom sig.

Specialspelet!

Bayern München leder fortfarande Bundesliga, men den senaste tiden har man stött på en hel del motgångar. Underläge med 2-0 i halvtid mot nedflyttningskandidaterna Mainz slutade förvisso i storvinst, men de defensiva problemen fortsatte och omgången därefter föll man med 3-2 mot Mönchengladbach. Näst på tur var Holstein Kiel i tyska cupen, en match man kryssade 2-2 och sedan förlorade på straffar. Faktum är att Bayern inte lyckats hålla nollan sedan oktober månad, siffror som är alldeles för svaga för att vara detta Bayern.

Trots de defensiva problemen är Bayerns arbete framåt alltjämt pålitligt, och jag väljer därmed att klicka ett fint målspel här. Bayern har trots allt producerat 48 mål på sexton omgångar i Bundesliga. Som nämnt tidigare hoppade Bayern tillbaka på vinnarspåret i sin senaste match mot Freiburg efter tidigt mål av Lewandowski och ett sent av Müller. Här nätar man i båda halvlekarna igen – sannolikt med fler än två mål totalt!

Speltips.se ger tipset:

Bayern München gör mål i båda halvlekarna hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.