Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Manchester United är fortfarande obesegrade på bortaplan.

  • Manchester United löste en oerhört viktig poäng mot Liverpool senast och befäster ligaledningen.

  • Manchester United har inte förlorat mot Fulham på 12 matcher, senaste förlusten kom i 2009.

  • Spelet sitter i två raka möten.

  • Fulham förlorade mot Chelsea senast, nu väntar nästa tuffa uppgift.

Mindre kvalitet

Fulham förlorade mot Chelsea senast efter en tight och ganska jämn match till stora delar. Matchen avgjordes på det sättet att Fulham fick spela andra halvlek med en man mindre, annars hade man haft goda möjligheter att ta poäng från stadens storebror. Den matchen är ett minne blott och man möter idag ett just nu betydligt bättre lag. Manchester United kommer på besök, ett på bortaplan obesegrat lag som har en god form efter sin starka prestation mot Liverpool senast där man fick behålla ligaledningen. Ni hör, det kan bli en tuff kväll för Scott Parkers Fulham.

Genom åren har Fulham inte haft någon vidare lycka mot Manchester United och vi får gå ända bak till 2009 för att hitta senaste vinsten. Det är väll lite den känslan jag har även i år, det skiljer en hel del mellan lagen. Manchester United kommer att gå hem med tre poäng här, om ni frågar mig, och därför tycker jag att vi sitter väldigt bra på handicapspelet där vi får tillbaka pengarna vid uddamåls vinst. I Fulham saknas avstängde Robinson, medans Loftus-Cheek är tillbaka i truppen igen.

Styrkebesked

Ole Gunnar Solskjaer lyckades med matchplanen i stormötet mot Liverpool senast och är väldigt nöjd med en poäng, trots att man hade chans på mer i slutändan. Man lyckades försvara sig till ett 0-0 resultat, ett oavgjort resultat som var nära att bli seger tillslut om inte Liverpools Alisson hade storspelet i slutskedet av matchen. I det stora hela så var krysset ett resultat som speglade matchen på både ett och två sätt, då Manchester United satte sin matchplan till prickar. Nu väntar man återigen lättare motstånd, när Fulham väntar på bortaplan.

En helt annan matchbild väntas, då man inte lär få det trycket emot sig mot ett betydligt svagare Fulham. Här kan man återgå till att man tar kommandot och man kan utnyttja sina styrkor på ett betydligt bättre sätt här. En sak som var tydlig senast var att man måste skärpa sig i omställningarna, framförallt med att stå på rätt sida offsidelinjen. Det här löser man, -1 asian handicap står vi bra på och det känns som oddset kommer sänkas en del innan matchstart.

Speltips.se ger tipset:

Manchester United -1 asian handicap hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.