Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Los Angeles Kings har förlorat sina två första matcher den här säsongen på övertid.

  • Självförtroendet lär vara lågt hos hemmalaget med tanke på att man haft en ledning som man sedan tappat till förluster på övertid.

  • Avalanche visade upp sin styrka senast när man körde över St. Louis Blues med 8-0.

  • Avalanche stora stjärnor är igång och producerar poäng som ingenting.

  • Avalanche power play är oerhört starkt, fem mål senast mot Blues med en man mer på isen.

Tung förlust

I den andra raka matchen den här säsongen så tar LA Kings med sig en 3-1 ledning in i den tredje perioden. Också i den andra raka matchen så lyckas man inte hålla den och slutresultatet efter övertid står som en 4-3 förlust. Kings avslutade dubbelmötet mot Minnesota Wild med två poäng och man är nu 0-0-2 för säsongen. Man kan dock ta med sig tanken av att man inte var helt utspelade utan mycket var deras egna fel. Hursomhelst är det inga tankar man vill ha med sig då det garanterat svider. Något som är positivt är att Jeff Carter stod för dubbla assister i båda matcherna, Kings tog också en tvåmålsledning efter likaläge efter första perioden. Andreas Athanasiou gjorde också mål i båda matcherna medans Gabriel Vilardi och Blake Lizotte gjorde sina första mål för säsongen nu senast. Man släppte dock in mål med 1.4 sekunder av matchen vilket ledde till övertid i den andra raka matchen och målet i övertid kom med elva sekunder kvar för Wild. Tung förlust.

Bra match för statistiken

Colorado Avalanche gjorde fem mål i power play när man vann med hela 8-0 mot St. Louis Blues i Ball Arena under natten till lördag. Nathan MacKinnon stod för ett mål och två assist, Gabriel Landeskog gjorde två och sen hade Mikko Rantanen, Nazem Kadri, Andre Burakovsky och Devon Toews varsitt mål och assist. Cale Makar stod för tre assist på egen hand för sitt Colorado som nu är 1-1-0 för säsongen efter att man förlorade mot just St. Louis med 4-1 i premiären under natten till torsdag. Målvakten Philipp Grubauer gjorde 21 räddningar och höll sin tolfte nolla i NHL. Tränare Bednar satte in Landeskog i förstakedjan igen med MacKinnon och Rantanen efter att ha spelat med Burakovsky där i premiären. Ett drag som skulle visa sig vara vinnande med tanke på prestationen, dem tre spelarna bär hela laget och när dem samtliga är friska och spelar på det sättet dem gjorde sist så är det får lag som har nåt att sätta emot.

Speltips.se ger tipset:

Colorado Avalanche att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/1 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.