Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i fem raka möten mellan lagen.

  • Manchester City har hittat formen och har i skrivande stund åtta raka segrar.

  • Manchester City imponerade senast och John Stones har gått och blivit en världsback med sin nya kollega Ruben Dias.

  • Aston Villa är väldigt intressanta, men frågan är om man kan stå emot ett såpass formstarkt Manchester City.

  • Aston Villa kommer antingen prestera väldigt bra och skapa en massa här, eller bli totalt överkörda. Låg chans på att det blir mållöst och en tråkig match.

Formen är makalöst bra

Manchester City kommer till hemmamatchen mot Aston Villa med åtta raka segar i ryggen. Pep Guardiola har äntligen fått tillbaka sitt Manchester City där man vill ha dom och spelidé, individerna i sig och allt där till fungerar utmärkt just nu. John Stones är en spelare som Pep fått tillbaka i storslag och mittbacken är i sitt livs form just nu. Därmed stämmer det väldigt bra även i defensiven för tillfället, där både Stones och Dias tagit ett ansvar som man kan hantera väldigt bra. Det här håller på att bädda för en superb comeback i ligaspelet och ligatiteln som såg så långt borta ut för ett tag sedan börjar nära sig igen.

Dagens gäster är Aston Villa, ett motstånd som man brukar ha det lätt för, men som samtidigt har en väldigt lovande säsong. Det här kan, som jag nämnt tidigare, gå åt två olika håll och jag har två scenarion i huvudet. Manchester Citys form kan leda till total överkörning där vi endast får ta del av positivitet från ett lag, eller så står Aston Villa emot bra som tidigare under säsongen och samtidigt skapar lägen framåt med Jack Grealish i täten. Överspelet kommer vi långt på!

Tuff bortamatch

All cred till Aston Villas suveräna säsong, men när man gästar Etihad Stadium den här onsdagskvällen får man det desto tuffare. Det kan bli en rejäl käftsmäll att vänta för John Terry, Dean Smith och resterande i Aston Villa om man inte är uppe och nosar på en nivå man inte nått. Hemmalaget för dagen har hittat en oslagbar form och det är mycket som krävs för att ett lag som Aston Villa skall stoppa Peps maskineri just nu. Man har överraskat, visat oss delar som vi inte trodde fanns och tagit poäng som är prestationer av hög kvalitet. Frågan är om man kommer upp i samma nivå mot ett så slagkraftigt motstånd som City.

Överspelet känns väldigt bra här, Aston Villas försvar kommer ha det tufft att stå emot hemmalagets dominans och tryck framåt. Manchester City kan dock straffas om man inte är förberedda, för det finns kvalitet i Aston Villa som går att räkna med. Över 2,5 mål skall vara ett väldigt fint spel inför mötet på Etihad.

Speltips.se ger tipset:

Över 2,5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.