Under 3 asian hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/10 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sevilla fick stryk av Granada i helgen, förlorade med 1-0.

  • Chelsea spelade oavgjort mot Southampton och återigen var det misstag som ställde till det.

  • Under 3 asian sitter i tre raka Sevilla-matcher.

  • Chelsea kommer få möta ett stabilt och kompakt Sevilla under tisdagen. Ingen målfest att vänta.

  • Thiago Silva lär vara tillbaka i Chelseas backlinje, vilket betyder stabilitet. Förhoppningsvis delaktig till en bra försvarsprestation.

Viktigt första möte

Chelseas inledning på den här säsongen har gått upp och den har gått ner. Inte bara en gång, utan flera gånger under en väldigt kort period. Nu startar Champions League igång, och förhoppningsvis kan man få det att stämma bättre i det spelet. Redan i omgång ett väntar den match som är viktigast för Chelsea att vinna. Sevilla är det laget som uttalat kommer utmana Chelsea om gruppsegern och när man nu tar emot spanjorerna på hemmaplan är det viktigt att man tar alla poäng. Lampards gäng behöver få till en stabilitet och därefter nå en prestationsnivå som man kan hålla i matcherna.

Sevilla är ett lag som kommer utmana Chelsea rejält. Man är svårslagna och det har man visat tidigare under säsongen mot större lag. Bayern Munchen hade stora problem i Super Cup-finalen till exempel. Under 3 asian ger oss vinst vid två mål i matchen och pengarna tillbaka vid tre. Jag tror inte vi ser något av lagen gå ut och riskera speciellt mycket här. Chelsea kommer säkert ha övertaget, men någon målfest blir det inte.

Fin chans

Ja ja, Sevilla förlorade mot Granada i helgen. Men vad gör det några dagar senare i Champions League-matchen mot Chelsea? Ingenting – man har flera nivåer att hämta in här. Sevilla vann Europa League senaste säsongen och blev automatiskt skickade till detta gruppspel året efter. Här har vi ett lag som kan nå höga nivåer i sitt spel och utmana samtliga storlag i världen. Frågan är om man kommer hamna framför eller bakom Chelsea i gruppspelet, för de här två är lagen som kommer avancera.

I tre raka matcher har man både haft svårt att göra mål, men också varit svåra att göra mål på. Sevilla har en bra defensiv grund och ett spel som fungerar bra i Spanien. Frågan är om Chelsea får samma problem med det. Under 3 asian känns dock som ett givet spel i den här matchen, när både Sevilla och Chelsea har problem och inte väntas chansa allt för mycket.

Speltips.se ger tipset:

Under 3 asian hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/10 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.