Vilket möte vi bjuds på under söndagen – skall toppen bli av med Hammarby? Det avgör Malmö, och deras prestation under söndagen. Sätt er ner och njut, det vankas toppmöte i Allsvenskan!

Match: Hammarby – Malmö (Allsvenskan) | Speltips: Båda lagen gör mål | Odds: @1.61 | Units: 1/5 | Spelstopp: 15:00

Rygga till 1.61 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Behöver tre poäng

Hammarby har ett gyllene läge att haka på ordentligt i toppen inför de avgörande och avslutande omgångarna i årets Allsvenskan. Motståndet som väntar härnäst är det tuffaste du kan tänka dig i dagsläget, då Malmö gästar Tele2 Arena under söndagen. Lyckas Hammarby ta in poäng på Malmö och Djurgården, eller kan man räkna bort laget efter mötet? Det återstår att se när vi gör oss redo för ett oerhört spänt möte!

Hemmalaget är nästintill tvingat att vinna här – men det kommer bli långt ifrån enkelt. Hammarby är visserligen Allsvenskans starkaste hemmalag då man fortsatt är obesegrade på Tele2 Arena under säsongen. Man imponerar gång på gång, hemma inför sina fans. Laget har under säsongen fått se många spelare i truppen kliva fram – då man har mängder med formstarka spelare. Tankovic, Djurdjic och Kacaniklic är de tre herrarna som stått för flest poäng/mål i ett Hammarby som mosar motståndarna i antalet mål under säsongen.

Senaste mötet mellan Hammarby och Malmö på Tele2 Arena slutade 3-2 i hemmalagets favör.

Kniven på strupen

Vilket läge Malmö FF har under söndagen – man kan dra fram tre otroligt viktiga poäng i den här matchen. Vilket skulle sätta press på Djurgården ytterligare, och samtidigt avfärda Hammarby från guldjakten. Ett sexpoängs försprång på Hammarby hade varit tillräckligt och det är också det avståndet man kan lösa, vid vinst här. Man gör sig dock förberedda på säsongens tuffaste och svårast bortamatch, då motståndet inte förlorat en ända hemmamatch den här säsongen. Men å andra sidan, är det något lag som skall bryta den trenden, så är det väll Malmö FF.

Det är två lag som är oerhört starka på hemmaplan som möts och under lagens sex senaste möten har fem av dessa slutat med hemmaseger. Malmö har försprång på Hammarby i antalet segrar mot motståndet under dessa – men det är inget som spelar roll under söndagens möte. Det är väll ganska tydligt att både Malmö och Hammarby samsas om att ha Allsvenskans kanske hetaste trupper. Malmö som slåss ute i Europa under veckan hade nog kunnat slappna av betydligt mer om man löste en seger här – än om man tappade poäng till både Hammarby och jagande Djurgården. Fokuset ligger på söndagens möte, sen får mötet mot Lugano hemma i Malmö på torsdag komma i andra hand. Lägg dock till i tankarna – att Malmö har några spelare osäkra inför mötet mot Hammarby – dock inget jag tror påverkar spelet!

Här kan det avgöras – men ett 1-1 resultat är inte alls omöjligt. Allsvenskan lever vidare in i det sista!

Speltips: Båda lagen gör mål

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter senast lagen möttes på Tele2 Arena.

  • Spelet sitter i lagens tre senaste inbördes möten.

  • Hammarby snittar 2,4 mål/per match den här säsongen, helt makalöst!

  • Malmö snittar 1,8 mål/per match den här säsongen. Även det är mycket starkt!

  • Det skall tilläggas att Hammarby både öser in mål framåt och bakåt. Över 1 mål bakåt/per match är högt och något jag tror Malmö kan utnyttja även under den här matchen!

Högst odds hittade jag 18/10 kl 10:00 hos Bet365 som ger 1.61. Min investering i detta spel blir 1/5 units!

Rygga till 1.61 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.