Båda lagen gör mål hos Coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/10 kl 22.40

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Rennes har tappat några tongivande spelare från säsongen, men verkar lyckats ersätta dem på ett bra sätt.

  • Efter sju omgångar i franska ligan snittar Rennes över två mål gjorda per match!

  • Spelet har suttit i sex av sju matcher för hemmalaget den här säsongen.

  • Med 21 mål gjorda på 11 matcher är det faktiskt bara serieledande Zenit som gjort fler mål än Krasnodar i ryska ligan den här säsongen. Mycket tack vare en viss Marcus Berg som stått för fem mål och två assist!

  • Krasnodar har nätat i åtta av sina nio senaste matcher.

Rider vidare på fjolårets succésäsong!

Med en imponerande tredjeplats i Ligue 1 säsongen 2019/2020 kvalificerade sig Rennes för första gången för Champions League. Den här säsongen har laget inlett minst lika bra och efter sju omgångar är man faktiskt obesegrade med fyra vinster, tre kryss och en målskillnad på 15-8 vilket gör att man även nu återfinns som trea i tabellen. Man har tappat målvakten Edouard Mendy till Chelsea, försvararna Jeremy Gelin och Joris Gnagnon till Royal Antwerp respektive Sevilla samt mittfältaren Raphinha till Leeds men av resultaten hittills att döma verkar man klara sig fint ändå. 17-årige (!) mittfältaren Eduardo Camavinga som redan ifjol var en tongivande spelare har inlett den här säsongen på samma vis samtidigt som man fått in ett par intressanta förstärkningar som gjort det bra hittills i form av 24-årige backen Nayef Aguerd från Dijon, 23-årige mittfältaren Martin Terrier från Lyon, och 24-årige anfallaren Sehrou Guirassy från Amiens.

Resultaten i Rennes inledande matcher i ligan lyder 1-1, 2-1, 4-2, 2-1, 3-0, 2-2 och 1-1. Över 2.5 mål har suttit i sex av sju matcher, precis som båda lagen gör mål. I dessa matcher har man själva skapat 16, 16, 10, 14, 10, 18 samt 12 målchanser och snittar över 2 mål per match så ingen tvekan om att det är offensivt lag.

Marcus Berg sätter dit den?

Även “svensklaget” Krasnodar, med våra landslagsspelare Kristoffer Olsson, Viktor Claesson och Marcus Berg i truppen, gör faktiskt också sin första sejour i Champions League. Detta efter att laget ifjol hade en extremt skadedrabbad säsong, där flera spelare i form av just nämnde Claesson men även Rémy Cabella, Yury Gazinsky, Ari och Uros Spajic missade antingen hela eller större delen av säsongen. Trots detta lyckades man precis som året innan knipa tredjeplatsen i ryska ligan, och därmed kvalificera sig för Champions League-kvalet. I kvalet ställdes man i september månad mot grekiska PAOK i ett dubbelmöte som Krasnodar vann med totalt 4-2 i målskillnad. Laget har fått behålla egentligen alla tongivande spelare från ifjol, och i början av den här säsongen har framförallt Wanderson och Rémy Cabella sett riktigt vassa ut, men även en viss Marcus Berg som faktiskt missat en match men ändå står på fem mål och två assist hittills. Efter elva omgångar i den inhemska ligan placerar man sig på en sjundeplats med 18 inspelade poäng och 21-10 i målskillnad, men det är väldigt jämnt i tabellen och exempelvis endast tre poäng upp till fjärdeplatsen. Noterbart är att det endast är ledande Zenit som gjort fler mål än Krasnodar hittills.

Krasnodar har hittills den här säsongen alltså spelat totalt tretton tävlingsmatcher, varav elva i den inhemska ligan och två i kvalet till Champions League. Resultatraden lyder 3-0, 0-1, 2-0, 0-1, 1-1, 1-1, 3-0, 7-2, 2-1, 1-1, 2-1, 0-2 och 3-1. Laget bjuder ofta på målglada matcher, och har alltså själva hittat nätet i åtta av sina nio senaste matcher. Jag tycker absolut man ska ha fin chans att få in en boll även i det här mötet!

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos Coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 18/10 kl 22.40

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.