Speltips:

Jag väljer att spela på under 2.5 mål. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Under 2.5 mål hos Bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/12 kl 14.44

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Underspelet har suttit i sju av Nancys åtta senaste ligamatcher.

  • AJ Auxerre har löst spelet i åtta av deras nio senaste ligamatcher.

  • Under 2.5 mål har rättats grönt i tre av deras fyra senaste inbördes möten.

  • Nancy har kryssat i hela elva av deras 18 ligamatcher.

  • AJ Auxerre släppte endast in 36 mål på 38 ligamatcher förra säsongen.

Huserar i nedre halvan av tabellen

Undertecknad har lagt allt fokus på den franska andraligan under fredagskvällen. På Stade de I’Abbé-Deschamps drabbas AJ Auxerre och Nancy samman i en spännande ligamatch. Ligue 2 är fortsatt väldigt jämn i mittenskiktet av tabellen efter 18 spelade omgångar. Hemmalaget Auxerre ligger däremot närmare bottenstriden än den önskade toppstriden.

På förhand var det exakt en sådan placering som laget var tippade på. AJ Auxerre klarade sig kvar i Ligue 2 med små marginaler förra säsongen. När sista matchen var avslutad stod det klart att laget säkrade kontraktet med två poäng ner till konkurrenten GFC Ajaccio som hamnade på kvalplats. Trots en placering i nedre skiktet av tabellen var Auxerre svåra att göra mål på. Hemmalaget släppte endast in 36 mål på 38 ligamatcher förra säsongen. Det var alltså deras oförmåga att peta in bollen i nät som resulterade i att laget befann sig i bottenstriden. Målsnålheten hänger fortfarande i den här säsongen. Under 2.5 mål har suttit i åtta av deras nio senaste ligamatcher.

Hela elva oavgjorda matcher

Det var som sagt väldigt jämnt nere i botten av Ligue 2 förra säsongen. Vi nämnde tidigare att hemmalaget AJ Auxerre klarade sig kvar med två poängs marginal. Gästerna Nancy hittades på placering ovanför med endast en poäng mer. Dessa två lagen höll alltså en liknande nivå under förra ligasäsongen. Men just nu har gästerna presterat bättre under den närmaste tiden.

Nancy hittas på en niondeplats i tabellen med 26 inspelade poäng. En trepoängare under fredagen samtidigt som konkurrenterna tappar poäng skulle kunna betyda att laget närmar sig kvalplatserna med storsteg. Ordet svårslagna är vad som kännetecknar Nancy den här säsongen. Laget har lyckats med hela elva oavgjorda matcher efter 18 omgångar. De besitter alltså ett starkt försvarsspel samtidigt som de har svårt att avgöra matcherna. Underspelet har suttit i sju av deras åtta senaste ligamatcher, nu väntar ett AJ Auxerre som också har sina styrkor i försvarsspelet. Vi tror på en händelsefattig batalj!

Speltips.se ger tipset:

Under 2.5 mål hos Bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/12 kl 14.44

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.