Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Milans matcher har det näst högsta hörnsnittet i Serie A den här säsongen, nämligen 11,3 hörnor/match.

  • Sassuolos matcher

  • Spelet sitter i samtliga hemmavinster den här säsongen för Ahal.

  • Ahal förlorade senaste ligamatchen och är på revanschlustens väg mot en ny seger.

  • Gästerna har haft svårt att göra mål under inledningen av säsongen, men har också varit bra defensivt.

Siktar på en Europa-plats

Serie A står på agendan under söndagseftermiddagen när Sassuolo tar sig an serieledarna AC Milan. Vi är inne i den 13:e omgången av ligaspelet och båda dessa lagen har gått riktigt bra inledningsvis. Hemmalaget Sassuolo har stora chanser till att knipa en av de eftertraktade Europa-platserna den här säsongen.

Sassuolo hittas i skrivande stund på en fin femteplats i Serie A-tabellen. Konkurrensen är stenhård den här säsongen och det är flera klubbar som växlat upp rejält. Men vi tar bort fokuset på själva resultatet inför söndagens batalj och riktar istället blickarna mot ett spännande hörnspel. Sassuolos ligamatcher har ett snitt på 10,8 hörnor/match den här säsongen. Deras hörnsnitt är det fjärde högsta i hela Serie A efter tolv omgångar. Vi tror absolut att hemmalaget kan störa serieledarna AC Milan som har spelat oavgjort i två raka ligamatcher.

Kan serieledarna studsa tillbaka?

Gästande Milan är givetvis favoriter inför söndagens batalj mot tabellfemman Sassuolo. Men serieledarna kommer ifrån två oavgjorda ligamatcher och därmed har Sassuolo en bra chans att slå från underläge. Det har märkts av att lagets ledare Zlatan Ibrahimovic saknas på planen, svensken bidrar till en enorm spets längst fram och samtidigt en pådrivare som gör sina lagkamrater bättre. Zlatan har börjat träna igen och det återstår att se ifall han är tillbaka under söndagen.

Zlatans comeback efter skada skulle vara ett positivt besked för vårt hörnspel. När svensken är på planen väljer AC Milan att lägga betydligt fler inlägg med tanke på hans sylvassa huvudspel. Men med eller utan Zlatan har Milan skapat väldigt mycket hörnor den här säsongen. Milans ligamatcher har ett snitt på höga 11,3 hörnor/match. Det är endast Bolognas matcher som har ett högre snitt i hela ligan efter 12 omgångar. Vi tror på en böljande match där båda algen skapar chanser framåt!

Speltips.se ger tipset:

Över 8 hörnor hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 4/5 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.